slika
1 od 1

SpeedBox 1.0 for Bafang NOVO

17.255 din

Niš
Novo
722
6
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sport Zona
Član od 15.05.2014.
kp izlog
SVOJSTVA:
Ograničivač brzine: do 50 km / h
Ekran prikazuje: polovinu vrednosti
Kompatibilno sa motorima: Bafang Mak Drive (M300, M400)
Aktivacija: pritiskom na taster SVETLO
Kompatibilno je sa aplikacijom SpeedBox: NE
Osnovni komplet za podešavanje e-bicikala sa Bafang motorima.

SpeedBox 1.0 omogućava da udvostručite ograničenje brzine e-bicikla sa originalnih 25 km / h na 50 km / h. Kada se primeni, stvarna brzina biće prikazana u pola vrednosti. Displej takođe prikazuje vaše putovanje i druge aspekte vaše vožnje.

Kako radi SpeedBox 1.0?
Na kontrolnoj jedinici e-bicikla može se aktivirati komplet za ugradnju SpeedBox 1.0. Nakon pritiska na dugme SVETLO ubrzo će se prikazati ikona aktivnih svetala nakon čega ćete moći voziti brzinom od 50 km / h. Čip se deaktivira ponovnim pritiskom na dugme SVETLO.

Montaža
Pri povezivanju SpeedBox čipa na e-bicikl naći ćete konektore u boji kako bi ugradnja bila vrlo jednostavna. Pripremili smo detaljna uputstva i video zapise kako bismo vam olakšali instalaciju u udobnosti vašeg doma. Demontaža našeg čipa za podešavanje je podjednako jednostavna. Ako imate problema sa instalacijom ili demontažom, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ako planirate da instalirate SpeedBox na potpuno novi bicikl, proverite da li ćete ga voziti najmanje 1 km pre nego što se čip aktivira.

Upozorenje
Imajte na umu da je rad ove vrste modifikovanih električnih bicikala na javnim putevima možda u suprotnosti sa zakonom u nekim zemljama. Proizvođač ne preuzima odgovornost za štetu nastalu upotrebom proizvoda SpeedBox. Električni bicikli opremljeni proizvodima SpeedBox nisu dozvoljeni za upotrebu na javnim putevima, biciklističkim stazama i javnim mestima. Električni bicikli opremljeni proizvodima SpeedBox mogu se koristiti isključivo na privatnom vlasništvu i u potpunosti na sopstveni rizik. Upotreba SpeedBoxa može poništiti garanciju vašeg ebike-a.

Toplo preporučujemo korišćenje drugih bezbednosnih funkcija i zaštitnog mehanizma za sprečavanje povreda pri većim brzinama.

PRODAJA: Uz fiskalni račun i fabričku garanciju na kupljeni uređaj.



Za svaku kupovinu u iznosu preko 3.000 dinara mi snosimo troškove dostave(besplatna poštarina). Roba se šalje u roku od 24-48h i bićete obavešteni o slanju.     Pogledajte naš KP izlog
SPORT ZONA
ID Oglasa: #94856699
Informacije

Poštarina za sve porudzbine preko 3000 din. je besplatna.

Magacin iz Niša je prebačen za Beograd, artikli su dostupni samo putem kurirske službe.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.