slika
1 od 1

SpeedBox 1.0 for Shimano E8000, E7000, E6100, E500

22.015 din

Niš
Novo
325
6
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Sport Zona
Član od 15.05.2014.
kp izlog
SVOJSTVA:
Ograničivač brzine: do 50 km / h
Ekran prikazuje: stvarne vrednosti do 22 km / h
Kompatibilan sa motorima: E8000, E7000, E6100, E5000
Aktivacija: pritiskom na taster SVETLO
Kompatibilno je sa aplikacijom SpeedBox: NE
Samo za e-bicikle bez Di2 (elektronski sistem prenosa)!
Osnovni komplet za podešavanje vašeg e-bicikla sa Shimano motorom.

SpeedBox 1.0 omogućava udvostručenje ograničenja brzine e-bicikla sa prvobitnih 25 km / h na 50 km / h. Kad se koristi, na ekranu će se pojaviti stvarna brzina do 22 km / h. Tada se indikator brzine stabilizira i nastavlja da prikazuje istu vrednost čak i pri većim brzinama.

Električna pomoć motora se isključuje kada dostigne brzinu od 50 km / h.

Kako radi SpeedBox 1.0?
Ako nemate svetla na svom biciklu, SpeedBox 1.0 za Shimano će se stalno aktivirati. Ako su svetla sastavljena na vašem biciklu, moći ćete da uključite čip za podešavanje kad god je potrebno. Na kontrolnoj tabli vašeg bicikla aktiviraće se komplet za podešavanje SpeedBox 1.0. Ako su svetla ugašena, možete dostići brzinu od 50 km / h. Čip se može lako deaktivirati uključivanjem svetla.

Montaža
Pri povezivanju SpeedBox čipa na e-bicikl naći ćete konektori u boji kako bi ugradnja bila vrlo jednostavna. Pripremili smo detaljna uputstva i video zapise kako bismo vam olakšali instalaciju. Demontaža našeg čipa za podešavanje je podjednako jednostavna. Ako imate problema sa instalacijom ili demontažom, ne oklevajte da nas kontaktirate.

Ako planirate da instalirate SpeedBox na potpuno novi bicikl, proverite da li ćete ga voziti najmanje 1 km pre nego što se čip aktivira.
Upozorenje
Imajte na umu da je rad ove vrste modifikovanih električnih bicikala na javnim putevima možda u suprotnosti sa zakonom u nekim zemljama. Proizvođač ne preuzima odgovornost za štetu nastalu upotrebom proizvoda SpeedBox. Električni bicikli opremljeni proizvodima SpeedBox nisu dozvoljeni za upotrebu na javnim putevima, biciklističkim stazama i javnim mestima. Električni bicikli opremljeni proizvodima SpeedBox mogu se koristiti isključivo na privatnom vlasništvu i u potpunosti na sopstveni rizik. Upotreba SpeedBoxa može poništiti garanciju vašeg ebike-a.

Toplo preporučujemo korišćenje drugih bezbednosnih funkcija i zaštitnog mehanizma za sprečavanje povreda pri većim brzinama.

PRODAJA: Uz fiskalni račun i fabričku garanciju na kupljeni uređaj.


Za svaku kupovinu u iznosu preko 3.000 dinara mi snosimo troškove dostave(besplatna poštarina). Roba se šalje u roku od 24-48h i bićete obavešteni o slanju.     Pogledajte naš KP izlog
SPORT ZONA
ID Oglasa: #94856893
Informacije

Poštarina za sve porudzbine preko 3000 din. je besplatna.

Magacin iz Niša je prebačen za Beograd, artikli su dostupni samo putem kurirske službe.

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.