slika
slika
slika
slika
1 od 4

Paknovi pločice za Magura Louise CLARA polumetalni

900 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
126
2
pre 11 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Žarko 063449820
Član od 10.06.2008.

Veliki izbor kočionih pločica za hidraulične disk kočnice.
Pokrivam skoro sve modele kočnica koji se pojavljuju na našem tržištu.
Svi modeli su istog i proverenog proizvođača iz Kine koji radi OM paknove za mnoge poznate brendove kao što su Jagwire, BBB, Baradine. .

Paknovi su novi, nekorišćeni.

 

CENE SU FISKNE I MOLIM BEZ GLUPIH PONUDA. .


Par reči o kočionoj masi:
polumetalni: to je ustvari kombinacija metalnih opiljaka (najviše bakar) i kevlerska organska masa povezani japanskim specijalnim lepkom koji je postojan i na visokim temperaturama. Nova tehnologija sa oksidiranim površinama.
Sintered metalni paknovi imaju kočionu masu koja je potpuno metalna, uglavnom bakarni opiljci i ostatci u preradi koji su spojeni na visokoj temperaturi. Ta masa je izuzetno tvrda i postiže najbolje kočione performance.
Keramički paknovi su potpuno organski. U kevlersku masu su dodati keramički opiljci. Na visokim temperaturama postojani skoro kao sintered, na nižim kao organski. dobra frikcija uz minimum buke. . .

Za poneke modele imam i aluminijumske sa kvalitetnijim polumetalnim resinom a za par modela nudim i crvene paknove sa takođe kvalitetnijim polumetalnim resinom.
Keramičke takođe za ograničen broj modela. .

 

Ponekad dolaze u različitim bojama ali je je kvalitet uvek isti i uvek je od istog dobavljača. Ovo se odnosi na keramičke i na metalne varijante. .

Pozovite i može svaki dogovor.
Viber i whatsapp su na ovom broju.

Lično preuzimanje na lokacijama Kumodraž 2 ili Krnjača ili slanje poštom.

Za nalaženje nemam vremena a isporuku ne vršim.



Beograd, Voždovac, Krnjača

ID Oglasa: #106569716
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.