Branislav Svi oglasi

Temerin Član od: 28.11.2016 Ocenite
26.07.2021
Aleksandar Kovačević
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
Covek drzi delove na oglasu zovem ga dogovorimo se u 3 reci da mi posalje. Sutradan ga zovem 5 puta da vidim da li je poslao, ne javlja se na kraju salje poruku da je obecao coveku za 4000 jos pre nedelju dana i ako je mn rekao da ce poslati za 3500. Ne preporučujem za saradnju.
Branislav
Svima sam rekao da me je covek zamolio da ga sacekam jedino se on naljutio zbog toga sto sam rekao javljam ako posaljem....
18.12.2020
Agrobert
Opis iz oglasa tačan: Ne
Komunikacija protekla dobro: Ne
Ispoštovan dogovor: Ne
Lik poslao ofrlja spakovan volan i ako sam mu rekao da stavi stiropor da se ne polomi spulna volana, deo koji je izbacen i krt, a ujedno deo zvog koga sam kupio ceo volan. Slagao da ga je poslao tog dana kada je rekao, cekao sam paket celog dana a ubedjivao me je kako je poslat juce. Kada ja stigao paket pisalo je na njemu da je poslat sledeceg a ne dana koji je on rekao. Kada sam ga pitao zaato nije zastitio deo koji sam mu napomenuo, rekao je da nije imao cim! Volan je stigao polomljen! Ne odgovara na poruke da vrati novac, ignorise. Apsolutno nikakvu saranju ne preporucujem! Neodgovoran totalno.
Branislav
Slazem se za dan,a na paketu i sam mozes da potvrdis je stojala nalepnica lomljivo,volan je ceo bio kad sam poslao imam slike kao dokaz a to sta se u transportu desilo ne znam.