Uplatite KP Prepaid kredit prvi put i dobićete 100% Bonus kredita, do maksimalnog iznosa od 2.000 dinara! Pročitajte uputstvo za ostvarivanje bonusa.

Kopirajući daljinski RF 433.92MHz za garažna vrata,rampe,itd

(Kao novo - nekorišćeno)
Cena: 650 din - Fiksno
Beskamatni keš kredit ?
Viđeno: 11358 puta
Prati: 91 korisnik

Podržava kopiranje daljinaca na 433MHz (odnosno 433.92Mhz) sa fiksnim i kopirajućim kodom originalnog daljinca.

NE podržavaju plivajuće i skrivene kodove, i sve kodove na 433MHZ kloji NISU dozvoljeni za kopiranje.  Ako niste sigurni da li je Vaš daljinski dozvoljen za kopiranje, pogledajte na internetu, raspitajte se ili probajte da iskopirate.   Ne znam po modelima daljinskog da li se može kopirati ili ne, to jedino da probate. . . Ako neće, možete da menjate za druge daljinske ili neku drugu robu u toj vrednosti, jedino tako. Vi morate sami da proverite na internetu da li su kopirajući ili ne.

Kodira se na sledeći način  (nova serija se kodira na malo dručačiji način, opisano je u svakom koraku):

  • Prvo se resetuje daljinski kako bi mogao da se iskopira kod sa Vašeg originalnog daljinskog. To se radi tako što se drže istovremeno tasteri A i B (odnosno 1 i 2) preko 2 sekunde, lampica će blinkati, i time se brišu postojeći/fabrički kodovi u samom daljinskom. Novi tip  se resetuje istovremenim držanjem tastera A i B (odnosno 1 i 2) preko 2 sekunde, lampica će zablinkati, a onda dok još držite taster A pustite taster B i opet ga pritisnite 3 puta (svo vreme držite taster A). Lampica će opet blinkati i to znači da su kodovi izbrisani.
  • Nakon toga originalni daljinski prislonite na novi daljinski na koji želite da kopirate kodove (moraju biti na manje od 1cm jedan od drugog, poželjno da se dodiruju i da budu što bliže! ).
  • na novom daljinskom pritisnite i držite pritisnutim dugme koje želite da iskopirate i koristite, i držite pritisnutim svo vreme kopiranja (lapmica će jednom zasvetleti, nakon toga može primiti kod). Svo vreme dlajinski moraju biti jedan pored drugog.  Na novoj seriji dlajinskih kada su kodovi izbrisani ne svetli lampica pri pritisku, kad su mesta prazna znači ne blinka ali kada kopirate onda blinka kada primi kod. Držite ih toliko blizu da se dlajinski dodiruju, poželjno ledja u ledja i da se ne "blokira" signal metalnim delovima nego isprobajte i frontalno i ledja jednog u ledja drugog daljinskog.
  • pritisnite dugme na starom daljincu sa kog želite da iskopirate kod, svo vreme držeći dugme na novom daljinskom, dok lampica na novom daljinskom ne zatreperi što znači da je kod iskopiran. Kopiranje traje kratko, manje od sekunde.

Napomena: tasteri A i B se moraju pritisnuti istovremeno, ako ima vremenskog rastojanja većeg od delića sekunde, neće se resetovati. Za kopiranje se mora prvo pritisnuti i držati taster na starom, pa na novom daljinskom i onda će se iskopirati. Držite dok ne blinka lampica stalno, a  nova serija daljinaca isto tako, prestane sa blinkanjem dok se opet ne pritisne taster B tri puta.

Na Jutjubu imate video uputstva,  potražite "433Mhz remote cloning")

Ako želite da vratite na fabričke kodove, onda držite tastere C i D (3 i 4) pritisnute istovremeno par sekundi, dok ne zatreperi lampica brzo, i onda su vraćeni fabrički kodovi. Na novijoj seriji daljinskog upravljača se to radi držanjem tastera C i D dok ne zatreperi lampica, pa se pusti taster D i opet pritisne tri puta taster D, dok je svo vreme stisnut taster C.

Specifikacija:  
• Kopirajte većinu daljinskih upravljača za garažna vrata i kapije koji rade na 433 MHz.  
• Zadržava memorisane kodove kada menjate bateriju
• možete da kopirate samo dlajinske upravljače sa 433MHz fiksnom frekvencijom, i čipom koji koristi ovu frekvenciju. Ako daljinski koristi ovu frekvenciju može se kopirati na ovaj daljinski, sem daljinskih sa plivajućim kodom, oni neće raditi. Može da se kopiraju kodovi sa sledećih čipova u sebi: PT2264, PT2262, PT2260, PT2240, SC2262, SC2260, EV1527, SCT527, HS1527, HS2240, SCL1527, FP1527. Ako se ne može kopirati kod, onda nemate frekvenciju 433MHz, ili nemate podržani čip ili imate plivajući kod.
Frekvencije 433 ili 433.92MHz su iste, tehnički frekvencije na kojima rade ovi daljinski i uopšte tip komunikacije se nalaze na frekvencijama u rasponu IIRC od 433.0MHz do 434.8MHz. Često se piše i jedna i druga brojka - 433mhz (početna) a neko 433.92MHz (srednja frekvencija), a ustvari upućuje na ceo opseg.

Proizvođač ostavlja sebi pravo da promeni način rada svog proizvoda, recimo način kopiranja, ponašanje lampica pri kopiranju i radu i slično, ali to ne menja osnovnu funkciju proizvoda. Dobijate kratko uputstvo na engleskom koje je ovde prevedeno.

Kupovina i preuzimanje:   

· Lično uz dogovor pozivom;  
· Slanje pouzećem PostExpressom - poštarina 300 dinara do 0.5kg.  Roba poručena do 17h stiže sledećeg radnog dana 
· Slanje preporučenom pošiljkom do težine 200grama i do vrednosti 700din sa prethodnom uplatom sume plus poštarine 100din na žiro račun kod Telenor banke. Pošiljke imaju praćenje, stižu za 2-3 radna dana;  
· Svi artikli su istestirani i ispravni. Radna garancija 7 dana.

Slika 1 - Kopirajući daljinski RF 433.92MHz za garažna vrata,rampe,itdSlika 2 - Kopirajući daljinski RF 433.92MHz za garažna vrata,rampe,itdSlika 3 - Kopirajući daljinski RF 433.92MHz za garažna vrata,rampe,itdSlika 4 - Kopirajući daljinski RF 433.92MHz za garažna vrata,rampe,itdSlika 5 - Kopirajući daljinski RF 433.92MHz za garažna vrata,rampe,itdSlika 6 - Kopirajući daljinski RF 433.92MHz za garažna vrata,rampe,itd

Najnovije ocene za ovog oglašivača


22.01.2021
Filip
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve pohvale! !!
21.01.2021
Zoltanb
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
super saradnja
20.01.2021
Marko
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Odlicna saradnja
19.01.2021
Aleksandar
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve pohvale, svaka preporuka za saradnju
19.01.2021
Ivan Radoš
Opis iz oglasa tačan: Da
Komunikacija protekla dobro: Da
Ispoštovan dogovor: Da
Sve pohvale. : )
68.138 novih oglasa juče
NBS - Kursna lista   NBS - 22.01.2021.
kup sred prod
117,22 117,58 117,93