slika
1 od 1

Hlor tablete 20g

800 din

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
2.818
39
pre 4 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Princv online
Član od 14.01.2014.
kp izlog
25 tableta od 20 gr, za bazene

Idealno za male kućne bazene - jedna tableta za 10 m³ vode na dan : : štiti kupače od zaraznih bolesti - baktericid, fungicid, virucid, inaktivira, HBV i HIV

[Hlor tableta 20gr]

SASTAV:

Trihloroisocijanurat kiselina (900 gr/kg)
CAS: 87-90-1

OSOBINE:

HLOR TABLETE 20gr su bele boje izuzetno širokog antimikrobnog spektra delovanja, sa blagim mirisom hlora. Sadrži stabilizovani hlor koje se polagano rastvara u vodi. Laganim rastvaranjem se oslobađa hlor i vrši oksidaciju vode i ubija viruse i bakterije koji se nalaze u vodi. Može se upotrebljavati u zatvorenim i otvorenim /spoljnim/ bazenima.

UPUTSTVO ZA UPOTREBU:

Podesimo pH vode u bazenu između 7,2-7,6.

U plastičnu šupljikavu posudu /skimer/ stavimo 2do 4 tablete od 20 grama na 10 m3 vode. Tablete se polagano rastvaraju od 2 do 4 dana koliko je vaš bazen zaštićen od bakterija i virusa. Ako je temperatura vode veća od 25 stepeni doći će do bržeg rastvaranja tableta.

Proveravati koncentraciju hlora u bazenu minimalno 2 puta nedeljno pomoću KOMPARATORA i održavati ga u granicama od 0,3-1,5 mg/lit.

10 HLOR TABLETA 20 dovoljna je za 10 m3 vode temperature do 25 stepeni za 5-10 dana.

VAŽNO UPOZORENJE:

Osnovni preduslov za uspešnu dezinfekciju vode je da pH vode mora biti između 7,2 -7.6 . Ako je pH vode ispod 7,0 potrebno ga je podići upotrebom pH- plus granulata. Ako je pH vode iznad 7,8 potrebno ga je spustiti upotrebom pH- minus granulata.

Nivo slobodnog hlora u vodi mora biti između 0,3-1,5 mg/lit a kod hidromasažnih i bazena sa vodenim efektima nivo slobodnog hlora treba da se kreće od 0,6-2,0 mg/lit. Jako je važno podesiti nivo hlora u startu na optimalni nivo. Ako je potrebno upotrebiti Sani granulat koji se brzo rastvara u vodi t. j. izvršiti šokiranje vode i posle nastaviti sa održavanje nivoa hlora sa tabletama.

U PREPORUČENIM DOZAMA HLOR TABLETE 20 NISU TOKSIČANE I NE DELUJE NA KOŽU.

ANTIMIKROBNO DELOVANJE:

HLORNE TABLETE 20 imaju široki spektar antimikrobnog delovanja. Ovaj preparat deluje na vegetativne oblike gram-pozitivnih i gram-negativnih bakterija, viruse (uključujući HBV i HIV) gljivice, protozoe i alge tako da u potpunosti štiti kupače od zaraznih bolesti.

Germicidni efekat HLORNI TABLETA 20 ispitan je po nemačkoj DGHM metodi.

Kod stavljanja tableta u skimer i vodu potrebno je staviti zaštitne rukavice i naočere. U slučaju nepažnje postupiti po upustvu.

ID Oglasa: #48442727
Informacije
cena nekih artikala je sklona promeni jer  zavisi od uvoznika i dobavljaca, svakako u slucaju promene obavezno obavestavamo pre slanja, isto vazi i o trenutnoj dostupnosti artikla
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.