slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Trimer 3u1 Thorp MF431

25.900 din

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
1.072
2
pre 4 dana
Odgovara na 76% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Roki Alati
Član od 04.07.2019.
Svi oglasi
Uvek tu za Vas!  
Roki Alati
0656097056


Karakteristike

  • Model motora – MF431
  • Snaga – 1.25 kW / 1.7 KS
  • Broj obrtaja – 6500 r/min
  • Zapremina – 42.7 CC
  • Kapacitet rezervoara – 1100 ml
  • Težina – 7.6 Kg
  • ELASTOSTART

Dodatna oprema: nož, štitnik glave, remen, bočica za mešavinu i glava za košenje, nož za živu ogradu, vodilica i mač za visoko rezanje.

Garantovni rezultati sa THORP motornim trimerom, bez obzira na visinu i gustinu trave. THORP motorni trimer je jednostavno podesiti prema svojim potrebama, a nudimo i mnogo praktičnih funkcija i dodatne opreme koju možete odabrati.

THORP - MAŠINA ZA SVE

THORP motorni trimer je savršen partner u ruci. Efikasna glava motornog trimera omogućava dobre rezultate i vi lako možete da je podesite zamenom vrste noža, u zavisnosti od zadatka koji obavljate – od finog trimerisanja do rada na grubim terenima sa visokom travom. Snaga motora od 1.7KS omogućava rad u ekstremnim uslovima.

MULTIFUNKCIONALNOST

Lagana i praktična mašina pomoću koje ćete obaviti više poslova u vašem domaćinstvu. Kupovinom jednog uređaja umesto tri uštedećete značajnu količinu novca i prostora za odlaganje. Od reznog alata MF431 sadrži glavu za košenje sa sistemima “ TAP & GO” i “ EASY LOAD” , nož za korov i rastinje, vodilicu i lanac za visoko orezivanje i nož za rezanje žive ograde i krošnji.  

OPREMA I REZERVNI DELOVI

Širok asortiman rezervnih delova i opreme.
Izaberite iz asortimana originalne opreme i delova sve što vam je potrebno da pojačate svoj proizvod i povećate svoje iskustvo.


Veliki izbor rezervnih delova za trimere, testere, kosacice, agregate, motokutivatore i ostale male motore.       

U ponudi imamo i prodaju rezervnih delova , prodaju opreme i servis bastenskih uredjaja.  
Svi nasi proizvodi su 100% original, upakovani u fabrickoj ambalazi, sa svojom pratecom opremom.   Garantujemo da je svaki proizvod ispravan i kompletan. Moguce je slanje brzom postom na teritoriji Srbije.  

Za sva pitanja , informacije ili pomoc u vezi sa kupljenim proizvoda iz nase prodavnice stojimo Vam na raspolaganju.   Kontaktriajte nas kada dobijete uredjaj da Vam pomognemo, i zajedno prodjemo prve korake u instalaciji istih.  

U koliko se odlučite da poručite artikal potrebno je da ostavite podatke :  
-Ime i prezime
-Mesto
-Poštanski broj
-Adresa
-Kontakt telefon za kurira

Uvek tu za Vas!  
Roki Alati
0656097056
ID Oglasa: #114726637
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.