slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Jednokratni ekološki roštilj CASUS GRILL

1.099 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
1.214
18
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Alatioprema
Član od 20.01.2016.
kp izlog

14520

 

Ekološki roštilj CasusGrill je savremeni i instant praktični, jednokratni roštilj, koji predstavlja zelenu verziju klasičnog aluminijumskog jednokratnog roštilja.

Ekološki roštilj CasusGrill je izrađen od prirodnih materijala, bez upotrebe metala, sa manje otpada, bezbedniji,   efikasniji i pravi hranu koja je izvrsna.

Ekološki grill CasusGrill se sastoji od brzo zapaljivih briketa od bambusovog uglja, laganog izolacionog kamenja od lave, prirodnog bambusa i kartonskog pakovanja.

CasusGril je lako upaliti zahvaljujući Quick Oxylite tehnologiji, a spreman je za pečenje već nakon 5 minuta, a svoju toplotu zadržava i više od 60 minuta.

Stvara visoku i ravnomernu temperaturu koja omogućava da se hrana ravnomerno peče uz hrskavu, roštiljsku završnicu.

Termalana izolacija ekološkog roštilja CasusGrill od lava kamena smanjuje spoljnu temperatururoštilja, a moguće je i držati roštilj golim rukama prilikom pečenja, bez rizika od opekotina.

CasusGrill je zaštićen sa tri patenta širom sveta, a njegovim korišćenjem izabraćete bolji način za spremanje vašeg obroka na otvorenom, pri čemu će te imati manju emisiju CO2.

Ekološki roštilj možete poneti skoro svuda-na plažu, pecanje, izlet, u park. . . nema ograničenja, a može se koristiti tokom cele godine - zimski dani na -10 stepeni na 20000 metara nadmorkse visine, kao i letnjim danima na plaži.

Posle korišćenja, ekološki roštilj Casus Gril treba odložiti u kantu za đubre. Ukoliko to niste učinili on će se razgraditi i neće ostaviti iza sebe nikakve tragove za razliku od konvencionalnih jednokratnih aluminijumskih roštilja kojima je potrebno i do 200 godina za razlaganje.

Posle upotrebe CasusGrillTM možete ubaciti u logorsku vatru i neće ostaviti iza sebe nikakav otpad, osim specijalnog lava kamenja.

Ovo kamenje se često koristi u rasadnicima za poboljšanje kvaliteta zemljišta, tako da neće naneti nikakvu štetu životnoj sredini.

Dolazi iz prirode i vraća se u prirodu bez ikakvih tragova u životnoj sredini.

Vreme rada: 60 min

Dimenzije: 32 x 24 x 5.5 cm

 

ID Oglasa: #113571333
Informacije

ALATIOPREMA DOO je internet prodavnica osnovana 2016. godine u Novom Sadu.

 

Samo određene proizvode moguće je preuzeti kod nas na adresi, da biste proverili ovu mogućnost pozovite nas telefonom ili pišite poruku.

 

Robu šaljemo brzom pošto jedan dan nakon poručivanja.

 

RADNO VREME CALL CENTRA 08-18h

 

Kontakt telefon: 063/66-77-27

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.