slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Pusnica susara pusnica i susara generator dima VIDI VIDEO

16.200 din

Kao novo - nekorišćeno
Rekovac
19.552
207
pre 24 dana
Vladar Ukusa
Član od 27.04.2011.
Svi oglasi

ZAŠTO PRETPLAĆUJETE HRANU ?

KUPITE SEBI SIGURNU BUDUĆNOST !

PRESTANITE DA PRETPLAĆUJETE HRANU , SVAKOG TRENUTKA GUBITE NOVAC JER NEMATE NAŠ UREĐAJ !

  • U SKLADU SA ZELENIM AGENDAMA 

GENERATOR DIMA ZA BRZO DIMLJENJE PRŠUTE !

UZ SVAKI KUPLJENI UREDJAJ DOBIJATE NA POKLON GRATIS + KAO GORIVO ZA DIMLJENJE I SUŠENJE BUKOV PRAH , BUKOVE CEPKE ILI AROMATIZOVANO IVERJE !

Napomena: Generator dima mozete montirati i koristiti u zatvorenim prostorijama , pusnicama, ormanima ili bilo kakvim kutijama ili gradjevinama od lima , drveta ili drugoh materijala koji omogucavaju delimicno zadrzavanje dima!
UZ KUPOVINU KNJIGE KAKO SE PRAVI PRŠUTA NA POKLON DOBIJATE I ŠPANSKI ŠTAPIĆ  ZA SKALIRANJE PRŠUTE I  PROVERU ZRELOSTI MESA !
 UZ SVAKI KUPLJENI GENERATOR DIMA  PO CENI OD 16.200 DOBIJATE NA POKLON KABINET ČUDESA !

 

Kupovinom nekog od nasih koloraturnih uredjaja povećavate asset i  dodajete vrednost koju ste imali jer su naši uredjaji svakog dana sve skuplji zbog skoka cena hrane u svetu i kod nas !  

IZBEGNITE KRIZU HRANE ! Cena je za generator dima  bez KABINETA  i bez transporta 139e!

UKOLIKO ŽELITE DA BUDETE DISTRIBUTER NAŠIH UREĐAJA U SVOJOJ ZEMLJI JAVITE SE !

Cena za generator dima i "KABINET ČUDESA OD RIBE I MESA" je 159e.

Kabinet čudesa od ribe i mesa se sastoji od

  • lako sklapajući kabinet od eko materijala nosivosti do 20 kg mesa
  • šipkice za kačenje mesa
  • kukice za kačenje mesa, ribe , sira , slanine, kobasica


 

Poklon knjiga svakom kupcu "Pršuta put od siromaštva do biznisa milionskih zarada 
Knjižica je napisana u čast pršute kao najcenjenije i najskuplje hrane na svetu. Obrađen je istorijat i put od proizvodnje siromašnih ljudi do biznisa koji donosi milionske zarade. Objašnjen je način zarade i ulaganja u proizvodnju pršute kao i sve faze u proizvodnji . Na interesantan i poučan način je napravljena paralela u proizvodnji pršute u Španiji, Italiji i na našim prostorima Dalmacije , Zlatibora , Vojvodine i cele Srbije. Imaćete u rukama upustsvo kako da i Vi postanete proizvođač pršute bez obzira da li je Vam je u planu hobi ili profesionalna proizvodnja.
Opisan je i koncept milionske zarade u kojem se čekajući na prodaju zarađuje !

PUŠNICA - GENERATOR DIMA PRAVITE SAMI PRŠUT ! !
Maksimalna količina narudžbine je 3 komada!
NAŠ NAJPRODAVANIJI PROIZVOD !
VAŽNA NAPOMENA: Do sada je prodato i poslato generatora dima na više  hiljada adresa  na veliko zadovolstvo svih kupaca . Uređaji se lako rasklapaju i svi delovi su lako dostupni za pranje i održavanje. U našoj ponudi je i specijalna tečnost za održavanje uređaja -Uređaji se nakon tretiranja  lako održavaju toplom vodom poželjno ih je održavati kako bi Vam dugo služili. Ukoliko ih  održavajte  trajaće vam večno jer su od inoxa . Važna napomena: Pumpe za vazduh koje Vam šaljemo uz generator ne podležu garanciji ali su prekontrolisane pre svakog slanja da su ispravne i da rade.
 SPECIJALAN SET 139 eura ( u izradi se koristi inox materijal debljine 2mm) Uz njega dobijate jaču pumpu sa turbo protokom sa dvostrukim izlazom, potencijometrom i zamenskom membranom , silikonski set termootpornih creva za zrak, kompletan set šrafova od inoxa za nivelisanje tela generatora i montažu uređaja , knjiga recepata, upaljač za  lako startovanje sve DOBIJATE NA POKLON !

  •  
  • ŠALJEMO VAM I GORIVO ZA DIMLJENJE KOJE UVEK IMAMO NA STANJU ! Narudžbine možete izvršiti na telefon 061 143 66 99 NAJLAKŠI NAČIN DA DIMITE VAŠU HRANU!



Narudžbine možete izvršiti na telefon 061 143 66 99

Izrada elektricni pusnica susara Domacin. Izrada električnih pušnica sušara Domaćin.
Pusnice i susare Domaćin su najkompletniji uređaji za dimljenje i sušenje u Evropi.
Proizvodnja pusnica susara je u Srbiji i služe za toplo i hladno dimljenje svih namirnica.
Više hiljada prodatih pusnica renomiranim restoranima, hotelima i domaćinstvima naša su potvrda da znamo sa sigurnošću koji je uređaj potreban i Vama ! ! ! Naši uređaji su do sada poslati na skoro sve destinacije Evrope a izrađujemo i specijalne namenske komore  za generatore dima.  

Uređaje pusnica susara pravimo uvek namenski i za poznatog kupca. U SHARK pušnice ugrađujemo opremu koja se koristi   u izradi jahti i luksuznih brodova. (lufteri, bravice, šarke. . . SVE JE OD INOXA)
Za kupce tri i više proizvoda pusnica susara dajemo poseban rabat. Rok isporuke za Srbiju je do 10 dana.  
Svakom uređaju potvrđena je originalnost žigom VLADAR UKUSA. Standard EU.            
UKOLIKO VAM JE POTREBNA POMOĆ U ODABIRU UREĐAJA POZOVITE NAS TELEFONOM ILI POŠALJITE PORUKU!          
Svi uređaji Vam stižu kompletni i specijalno zapakovani u 5-toslojne kartonske kutije.  

Uređaje pusnica susara mozete koristiti u dvorištu, na terasi. . jednom rečju gde god želite naravno uz priključak na mrežni napon tj. prisustvo struje. (monofazna). Uređaji su visokog kvaliteta i lako se održavaju.  
Za svaki tip uređaja pusnica susara obezbeđeni su rezervni delovi i eventualni servis se radi normalno u skladu sa potrebom.

ID Oglasa: #46528126
Informacije

SA NAMA UŠTEDI  , NAPRAVI SAM , ZARADI , POKRENI POSAO UZ NAŠU POMOĆ  ILI  POSTANI DISTRIBUTER NAŠIH GENERATORA DIMA BILO GDE U SVETU !

Uz našu pomoć napravi sam , zaradi . pokremi posao uz našu pomoć ili postani DISTRIBUTER naših generatora dima bilo gde u svetu !

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.