slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Rostilj EXTRA MODEL No7 3U1

190 €Zamena moguća

Vrnjačka Banja
Kao novo - nekorišćeno
13.073
74
pre 9 dana
Milan
Član od 29.01.2010.
Svi oglasi
. . . . Stigao je novi model rostilja. . . No7. Popularno receno 3u1! Spremanje rostilja, dimljenje mesa i mini pecenjara sa raznjem, sve u jednom ! ! ! ! I naravno, Unikatni dizajin! ! ! Info na 062211207 ili inbox. . .
Odlican kvalitet, odlicna funkcionalnost i extra dekorativni izgled. . . za iste pare ce te kupiti kineski i progorece za jednu sezonu a ovo je vecito. . . uostalom pogledajte komentare predhodnih kupaca da li su zadovoljni. . . . resetka je podesiva na 2 visine. . .        

ovaj model je dimenzija lozista  otpornog na velike temperature. . . znaci stvarno vecito. .  
i naravno ukrasi od kovanih elemenata vrhunskog izgleda

****POGLEDAJTE JOS NASIH MODELA ROSTILJA klikom na    http: //www. kupujemprodajem. com/43943-1-milan-svi-oglasi. htm  *****

SKARA

NOVO ! ! !
Prohromske rešetke uz doplatu od samo 30e ili profi rešetke od crnog debelog firiheta uz doplatu od 20e (obavezno naglasiti pri porucivanju).  
ID Oglasa: #23857442
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.