Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Dvorište i bašta > Sadni materijal za baštu

slika
1 od 1

Florabela GRUNPFLANZ 20l

338 din

Čurug
183
4
pre 11 dana
vetshop-petshop online
Član od 25.11.2016.
Svi oglasi
Namenjeno za sve lisnate i necvetajuće biljne vrste, palme i paprati. Omogućava i čini sigurnu proizvodnju svim ljubiteljima ukrasnog saksijskog, balkonskog i baštenskog cvetajućeg i necvetajućeg bilja. Odlikuje ga dobar vodeni kapacitet što sprečava isušivanje, dobra aeracija koja omogućava dobar rast i razvoj korena, sadrži sve makro i mikroelemente potrebne za postizanje visokog kvaliteta, neutrališe eventualne greške prilikom zalivanja i prihranjivanja, ima stabilnu strukturu koju zadržavaju u svim uslovima. PH vrednost: 5,5-6,5.  

SASTAV: Mešavina slabo dekompostiranog belog sphagnum treseta i visoko kvalitetnog smrznutog crnog sphagnum treseta i glinenih granula, vodotopivo đubrivo.
ID Oglasa: #66848700
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.