slika
1 od 1

AA LR6 1.5V Lithium Baterija ENERGIZER Rekord u trajanju L91

300 dinFiksno

Novi Sad
Novo
750
24
pre 8 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Battery Shop EBike
Član od 19.10.2009.
Svi oglasi

 

Lithium Baterija Energizer AA LR6 1.5V ova baterija je  svetski najpoznatija u dužini trajanja. Vek trajanja ove baterije bez gubitka energije je do neverovatnih 20 godina. Sigurna zaštita od curenja neće oštetiti kontakte uređaja u kome ste zaboravili ovu bateriju. Nakon rigoroznog testiranja nasuprot konkurencije iz celog sveta Litijumska Energizer AA baterija se pokazala nenadmašivom u svakom pogledu. Kako u uređajima male potrošnje tako i u uređajima koji zahtevaju visoke struje pražnjenja. Jasno je da su ove baterije zaslužile Ginisovu nagradu za svetski rekord AA baterije čineći ih stvarno neverovatnim proizvodom.

Karakteristike:

  • Marka: Energizer
  • Napon: 1.5V
  • Hemija: Lithium
  • Oznaka: L91 / FR6

Idelana za uređaje koji nemaju jednostavnu zamenu baterije: razni senzori , daljinski , kamere , merači temperature , merači vlažnosti i drugi merni instrumenti. Takodje idealna u uređajima koji zahtevaju visoku energiju:  led lampe , ventilatori , dečije igračke ,   Joystick .

Mogućnost ličnog preuzimanja u Rumi.

Info

Webshop, servis i maloprodaja baterija i punjača
⛪️Svet Baterija doo Novi Sad Online Shop
✉️info@svetbaterija. com
Radno vreme od 9-17h
Mob/Viber/WhatsApp:  ☎️  066/801-4867
✈️Isporuka BEX Postexpress kurirskim službama

 

ID Oglasa: #107031954
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.