slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

LED grow full spectrum 2400W/300W

21.000 din

Beograd | Zemun
Kao novo - nekorišćeno
784
12
pre 10 dana
Jovica
Član od 29.03.2013.
Svi oglasi

300 W direktne LED snage kao da ste uključili 30 standardnih LED sijalica od po 10 W, ali posebno prilagođenih osvetljavanju biljaka.

Sastoji se od 3 full spectrum LED čipa od po 50 W i 1 od  150 W.
Ovi čipovi su montirani na masivnom aluminijumskom hladnjaku na kome se nalazi 6 kulera unutar kućišta uređaja + 2 ventilatora za ubacivanje vazduha.
Na ovaj način je postignuto adekvatno hlađenje čipova, kojima se na taj način znatno produžava radni vek.

Ugrađeni digitalni termometar ima sondu koja je na kablu dužine oko 1 m i ona se može podesiti da bude u visini biljaka, tako da meri temperaturu vazduha u prostoru gde su biljke i vrednost se prikazuje na displeju.

LED grow panel za biljke električne snage 300W i 2400W ekvivalent jačine svetlosti.
Ovo znači da uređaj troši 300W, a emituje svetlost koja je po intenzitetu proporcionalna onoj koja bi se dobijala od standardnih volframskih ili živinih sijalica snage približno 2.4 kW.
Ovo je moguće zahvaljujući LED tehnologiji koja omogućava da se približno 90% uložene elektične energije pretvori u svetlosnu energiju, dok su samo 10% toplotni gubici. Međutim, kod živinih i volframskih sijalica ovaj odnos je praktično obrnut, tako da se samo približno 10% uložene električne energije pretvori u svetlost, a sve ostalo su toplotni gubici.

Takođe velika je prednost i u pogledu spektra, tj. talasnih dužina emitovane svetlosti, jer LED čipovi koje koristim emituju samo onu svetlost koju biljke apsorbuju, tako da je sva emitovana svetlost u ultra-ljubičastom, plavom i crvenom delu spektra, koji hlorofil biljke ustvari i koristi. Otuda takva boja svetlosti koju možete videti na fotografijama.

Može da se koristi bilo kao jedini izvor svetlosti za biljke (potpuna zamena za Sunčevu svetlost) ili kao dodatni izvor svetlosti za rasad na primer.

Model: CP 300
Dimenzije: 18 cm x 17 cm x 34 cm - Visina - širina - dužina.
Masa: oko 6 kg.

******* Metalno kućište - čelični lim, sečen fiber laserom i plastificiran. *******

Mogućnost izrade LED grow panela u skladu sa vašim zahtevima, bilo veće ili pak manje snage, zavisno da li želite da osvetlite samo jednu saksiju ili veću površinu.

Reč je novom uređaju, na koji imate 2 godine garancije.

Iskustvo u proizvodnji LED osvetljenja za biljke od 2013.

ID Oglasa: #137089748
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.