slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Za PARD Yukon Pulsar ATN Dedal Zrak Monokular Nocna Optika

6.000 din

Kovačica
Kao novo - nekorišćeno
5.650
36
danas
X76 Pro Lampe Za Lov
Član od 22.10.2016.
Svi oglasi

 

    Za PARD Yukon Pulsar ATN Dedal Zrak Monokular Nocna Optika


  

       Nećete moći verovati koliko osvetljavaju i koliko su dobre ove X76 Lampe i IC iluminatori.   -  X76-iluminatori se koriste za sve moguće noćne uredjaje i Optike kao što su Pulsar, Yukon Photon, PARD, Dedal, Sarajevski Zrak, sve Monokulare, Armasight, Izraelski Ortek, ATN, Belaruski Dipol, Bushnell, Firefield, Yankee, Sightmark, stare ruske uredjaje kao i sve moguće Optike  od 1 GEN pa sve do 3+GEN. Takodje X76 postavljaju se za sve noćne Monokulare, sve Kineske uredjaje, stare Ruske uredjaje, sve policijske uredjaje za nadgledanje, Laser-LIDAR za RADARE, uredjaje za snimanje i špijuniranje. Takodje ljudi kupuju ove X76 za prepravljene digitalne aparate ili digitalne kamere koje su ih prepravili da bi ih koristili u Noćni Lov ili nadgledanje noću.
  
      - To su najbolji Profesionalni Infra-Crveni iluminatori IC-X76. Dokazani su za najbolji Profesionalni IC pojačivači na svetu za sve moguće Noćne Optike i sve noćne uredjaje. Na raspolaganju su više modela IC-iluminatora. A-(855-860nm),   B-(940nm),   D-(915nm),   F-(980nm),   E-(1080nm),   PRO-(iluminator),   Zelena Lampa-(507nm),   i Lampa "Karnivor" ( za traženje krvi).

 

     - Ovi X76 iluminatori su napravljeni da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime i do -30C.   Na neki način možemo reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.

 

  Novi modeli IC-X76 su snažniji za 30%  i trenutno su postali najsnažniji i najbolji iluminatori na svetu. Zato X76-iluminatori su daleko jači, bolji i daju čistiju sliku od svih drugih iluminatora.   Koriste veoma posebne i kristalno čiste emitere sa dobrim hladjenjem i imaćete čistiju-jasniju sliku a moćićete posmatrati životinje široko i čak van glavnog IR snopa što je velika prednost kod ovih X76- iluminatora.

 

      - Za par godina prodali smo preko 2800 komada ovih X76-iluminatora u Srbiji i našem regionu. Slobodno možemo reći da su ovi apsolutno najbolji iluminatori i pojačivači po kvalitetu, ceni, vidljivosti, snazi i izdržljivosti. Fokus je stabilan usmeren, staklo je mineralno extra-clear  pa ništa ne treba podesiti jer snop osvetljenja minimalno reflektuje nazad iz stakla.

 

 

        - Komplet sadrži: Lampa-X76, taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Samsung punjivu bateriju, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pikantini šinu, imbus, uputstvo i poseban i privezak za ključeve. Uz svaki X76-Komplet poklanjamo i Vabilicu ( za sve Predatore).    Sve to za samo 6000din.             " DOBAR  POGLED "

       _________________________________________________________________________________

 

                 POGLEDAJTE   SVE   LAMPE   (X76) !

  1. IC-iluminator X76(A)-(860nm)  - 6000din  ✔️
  2. IC-iluminator X76(D)-(915nm)  - 6000din  ✔️
  3. IC-iluminator X76(B)-(940nm)  - 6000din  ✔️
  4. IC-iluminator X76(F)-(980nm)  - 6000din  ✔️
  5. IC-iluminator X76(E)-(1020nm) - 7000din  ✔️
  6. IC-iluminator X76(PRO) - 8000din  ✔️
  7. Zelena LOV Lampa X76-(507nm) - 5000din (Akcija)  ✔️
  8. Lampa KARNIVOR (za traženje krvi) -6000din  ✔️

                  (POGLEDAJTE i ostale naše oglase)

_________________________________________________________________________________

 

  (P. S. )  Nemojte žuriti da kupite Termovizije jer imaju dosta nedostataka a veoma su skupe. Prednost imaju samo jer možete videti toplotu životinja daleko ili bliže iza trske. Medjutim lovci koji već imaju Termovizije počinju polako da se žale i da se vraćaju na standardne noćne optike. ZAŠTO!    

    - - Kažu da Termovizija im veoma kvari oči (ta jaka bljeskavost iz nje), svaki izmet, krtičnjak ili isečeno drvo (panj) Termovizija vidi kao životinja (toplotu). -- U vrelim letnjim noćima golim oko se ne vidi a termovizija vidi isparavanje iz zemlje što veoma smeta.   -- Takodje ne može se videti ako je životinja iza drveća ili nekog vlažnog žbunja ili ako se sakrijete iza nekog stakla termovizija takodje vas neće uočiti.   -- Kada ima malo magle, vlažnost vazduha u šumi, dim ili sitna kiša obična noćna optika to probije i vidi se ali zato sa Termovizijom ne možete videti. . .
 -  Previše skupa a dosta i mana!   : (     

          Zato bolje za sad koristiti obične noćne optike jer su i bolje i jeftinije!

ID Oglasa: #113726179
Informacije

            ⭐  Odlična saradnja ✔️
            ⭐  Osoba za svaku pohvalu ✔️
            ⭐  Najveća moguća ocena 10+++✔️
            ⭐  Naše iskrene preporuke ✔️
            ⭐  Lampe za Lov-(X76) ✔️

            ⭐  063/8350-844  ✔️

            ⭐  iluminatorlov@gmail. com  ✔️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.