slika
slika
1 od 2

AISIRER Pametne sijalice 4kom

3.499 din

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
166
7
pre 13 dana
Odgovara na 70% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 02.06.2010.

Control Glasovna kontrola】 Laka glasovna kontrola sa svim pametnim sijalicama putem integracije sa Amazon Aleka ili Google Home. Ovo uključuje kontrole kao što su uključivanje/isključivanje ili prigušivanje/pojačavanje svetla. Na primer, možete reći: „ Aleka, promeni pametne sijalice u žute“ ili „ Ok Google, uključi svetlo“ . Nije potrebno čvorište/most!

Daljinsko i grupno upravljanje】 Neka ova pametna sijalica bude povezana sa kućnom Vi -Fi mrežom od 2,4 GHz (5 GHz trenutno nije podržano). Ovom pametnom sijalicom možete daljinski upravljati na svom pametnom telefonu kako bi izgledalo kao da u kući ima ljudi kada odlazite od kuće putem rasporeda i tajmera. Funkcije grupne kontrole omogućavaju vam da kontrolišete više pametnih sijalica istovremeno sa istim komandama.

Milioni boja】 Izrazite se i učinite svoj prostor šarenijim pomoću pametnih sijalica AISIRER. Odaberite između 16 miliona boja i meke bele boje da biste trenutno promenili izgled i atmosferu svoje sobe. Daljinski upravljajte pametnim telefonom ili glasovnim komandama i kreirajte prilagođene scene i zaista oslobodite svoju kreativnost. Savršeno svjetlo za zabave, čitanje i svestrane aktivnosti u slobodno vrijeme.

Light Prigušiva svetlost Svetlo i ušteda energije】 Naša pametna sijalica koristi LED tehnologiju kako bi vam dala snagu od 7 V, što je ekvivalentno tradicionalnim sijalicama sa žarnom niti od 60 V. Osvetljenost se može podesiti od 1% do 100%, štedeći do 80% energije i trajući do 30.000 sati.

Radna garancija 7 dana da se uverite u ispravnost proizvoda.

ID Oglasa: #121758408
Informacije

Pakete saljem Postexpressom, postarinu placa kupac.

 

Moze licno preuzimanje uz predhodni dogovor u Novom Sadu

 

Moze placanje na racun pre slanja da bi se smanjili troskovi dostave

 

Na nove uredjaje dajem garanciju na ispravnost i radnu garanciju od 5 dana

Marko 065 901 6697 ili Vukasin 0600164264

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.