slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Kutija za elektronske uređaje SDK 01 i SDK 01+

Kontakt

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
2.399
74
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Dejan
Član od 26.02.2016.
Svi oglasi
Proizvodnja i prodaja kutija za razne elektronske uređaje, izrađena od HV lima debljine 0,7mm.  
Plastificirana u beloj boji.  
Moguća plastifikacija i u drugoj boji po želji.
Spoljne dimenzije 230mm x 150mm x 130mm (D x Š x V).  
Kutija sa prednje i zadnje strane je bez otvora, koje bušite po svojoj volji , tako da možete kutiju da koristite za bilo koji uređaj.
Slika 1 je odvojen izgled poklopca i dna.
Slika 3 je izgled sklopljene kutije. Odozgo su 2 otvora za spajanje sa dnom i 2 otvora za montažu ručice za nošenje uređaja-kutije. Poklopac sa prednje strane odozgo ima ispust od 10mm u vidu nadstrešnice.  
Na slici 2 je izgled kutije odozdo, gde su otvori za ventilaciju, za montažu trafoa, za montažu pločice (PCB), za montažu nožica i za spajanje poklopca sa dnom.   
Cena za kutiju prikazanu na slikama 1, 2 i 3 je 1.100,00 din. , tip SDK 01.
Za istu takvu kutiju u kompletu sa namontiranom ručicom na poklopcu i 4 nogice na dnu, cena je 1.300,00 din. (slike 4 i 5), tip SDK 01+.
Za veće količine mnogo niža cena.  
Mogućnost izrade kutija i sa drugačijim otvorima (slike 6-10) ili bez otvora. Cena zavisi od broja i veličine otvora. Minimalna količina za naručivanje kutija sa drugačijim otvorima je 20 komada, uz avansnu uplatu sa rokom izrade od 3-5 dana. Za pravna lica plaćanje preko računa.  

Pogledajte i naše ostale oglase za druge kutije.  

Na poruke i pitanja na koja imate odgovore u tekstu oglasa i na pitanja koja nemaju blage veze sa oglasom, NE ODGOVARAM. U opisu oglasa je 99% sve objašnjeno. Za ono što nije, na upit odgovaram što pre je moguće. Zato, nemojte samo da pročitate naslov oglasa i da postavljate nepotrebna pitanja, nego pročitajte oglas do kraja. To će uštedeti vreme i Vama i meni.
ID Oglasa: #80261539
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.