slika
slika
slika
slika
1 od 4

Štampane pločice, PCB, Gerberi, Kreacija

Kontakt

Ruma
Kao novo - nekorišćeno
5.150
114
pre 15 dana
Nedeljko online
Član od 06.10.2008.
Svi oglasi

PCB pločice/Gerberi/Kreacija

 

Cena jednoslojnih i dvoslojnih PCBs je u potpunosti ista. Pločice se obračunavaju samo na osnovu dimenzija i broja komada. Konkretno to znači da PCB ploča ne mora na sebi da ima ništa, što znači da je potpuno "gola". Takođe ako je PCB ploča u više slojeva, tj. 4,6,8,10. . . . . preko 20. . . itd. Obračunaće se u skladu sa porudžbinom.

 

VAŽNO

Nemojte postavljati pitanja u vezi cena (koliko košta. . i sl. ) ako predhodno niste napisali:

1. ) Dimenziju PCB štampane pločice. ?

2. ) Koja je količina u pitanju. ?

Ovo su osnovni podaci na koima se zasnimva cena za ponude.  Imajte u vidu (to je već     rečeno) da su jednoslojne i dvoslojne jedno te isto-cena je ISTA.

      To što su npr. štampane veze (bakrene linije, vodovi) samo sa jedne str. pa ih nazivate              jednoslojne one su ipak dvoslojne (ako imaju "rupe", HOLES, PINS) Sve su metalizirane

 

 KOLIČINA ZA NARUČIVANJE JE MINIMALNO 5 KOMADA 

Cenu određuje veličina štampane plošice i broj poručenih komada. Ako vam treba npr. 1/4komada

Naplaćuje se kao da ste poručili 5 komada. Inače sama proizvodnja ne prihvata manje od 5 komada.

 

Ostali podaci koji su bitni:
Ako bakreni sloj nije deblji (Copper Weight) iznad 1oz
Vrsta matrijala (Material Details: FR4-Standard Tg 140C)
Konačni izgled (Surface Finish: HASL(with lead))
PCB boja (Color: Green, Red, Yellow, Blue, White, Purple, Black) Za boje se doplaćuje sem za GREEN.  AKO SE RADI O PRVOJ KUPOVINI TADA SE I OSTALE BOJE NE DOPLAĆUJU
PCB debljina ( PCB Thickness: 0.6, 0.8, 1.0, 1.2, i 1.6 mm) cena je ista
PCB debljina (0.4mm i 2.0mm i veće) cena je skuplja.
Cenu diktira veličina i količina pločica te posebni zahtevi itd. .

Važno obaveštenje:  Prodajem GERBERE i KREACIJE.
Ovo Vam samo (tel. razgovorom, privremeno nisam dostupan)  ili meilom mogu objasniti o čemu se tu zapravo radi. U svakom sl. ako ste zainteresovani obavezno me kontaktirajte da Vam to objasnim. Komunikacija do kraja meseca maja ove god. jedino putem E-mail pošte ili ovoga oglasa. Za hite slučajeve daću vam vocap/viber broj.

 

Način plaćanja:  Ako se prihvati moja ponuda (cena) za PCB štampane pločice, plaća se avansno 100% u napred. Za ovaj način plaćanja ja vam prosleđujem moj br. Žiro računa i adresu.

 

ROK ZA ISPORUKU:  Za vreme (COVID-19) rokovi su bili do 18 radnih dana. Sada kada je situacija nešto povoljnija rok za isporuke je oko 8/12 radnih dana. Sve zadnje isporuke su bile do 6/8 radnih dana.  Moje je pravo da i dalje zadržim prvobitni rok, tj. do (18 radnih dana) radi mogućih neželjenih promena i sl. PAŽNJA: Rok isporuke (od 18 radnih dana) se računa nakon 3 dana od dana Vaše uplate. Klijentima koima se odgovaraju ovi uslovi ne moraju da naručuju.

 

NAČIN SLANJA:  Šaljem kurirskom službom BEX. Takođe se može i lično preuzeti sa adrese koju vam dajem u ponudi (PDF format)

 

 Meil: kreacija. projektovanje. pcb@gmail. com

 Tel:    +381(0)638866814

ID Oglasa: #89037384
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.