slika
slika
slika
slika
1 od 4

Peltierov element - Peltier 4A TEC1-12704 30x30mm

650 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
815
16
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nemanja S
Član od 30.04.2014.
*** Uz svaki poručen peltierov TEC1-12704 element na poklon termalna pasta!
*** Mogućnost kupovine termalnog lepka cena - 600 dinara tuba od 10g

C E N A 

----------------------------------------------------
----------------------------------------------------
CENA za 1-3 komada 750 rsd po komadu
CENA za 4-7 komada 730 rsd po komadu
CENA za 8-12 komada  700 rsd po komadu
CENA za 13-20 komada 680 rsd po komadu
CENA za 21+ komada 650 rsd po komadu
----------------------------------------------------
----------------------------------------------------



Za razliku od konkurencije prodajem originalne peltierove elemente! ! ! !

VAŽNA NAPOMENA:
----------------------

Svaki poizvod testiram pre slanja! Ni jedan proizvod nema teorije da pošaljem neispravan, stoga ne primam nikakav oblik reklamacije: da je stigao neispravan, da vam je crkao itd. . . niti prava na negativnu ocenu. Ako vam ovi uslovi ne odgovaraju odmah odustanite od kupovine!


Peltierov element je termo-električni modul - termoelektricni element (Peltier modul) Peltier 12V - TEC1-12704 SR za stvaranje i generisanje toplote ili hladnoće.


Peltierov element TEC1-12704 SR stvara temperaturnu razliku na svojim stranama keramike. Jedna se greje, druga strana hladi. Grejanje ili hlađenje istom stranom modula moguće je jednostavnim promenom polariteta napona.

Preporučuje se koriščenje hladnjaka na vrućoj strani (zavisi od polariteta napona), posebno se preporučuje spajanje peltierovog elementa i hladnjaka s termalnim pastama ili trakama, radi efikasnijeg sprovođenja temperature

TEC1-12704  SR nudi temperaturnu razliku od 66˚C između strana delta T max (delta Tmax) na maksimalnoj radnoj temperaturi od 132˚C

TEC1-12704 SR Koristi se u vrhunskim potrošačkim, komercijalnim i vojnim aplikacijama za ekstremne performanse i maksimalnu energetsku efikasnost, TEC1 Peltier moduli pružaju temperaturne razlike (delta Tmak) u primenama hlađenja ili grejanja.

TEC1 Peltier moduli su vrlo brzo postali industrijski standard za brojne zahtevne termoelektrike jer su sposobni da ispune zahteve specifikacija hlađenja ili grejanja sa visokom preciznošću u ekstremnim okruženjima.


karakteristike proizvoda:
-------------------------------
- 100% novo
- visok nivo kvaliteta
- preko 100.000 radnih sati
- veliki broj primena

U kombinaciji sa odgovarajućim hladnjakom i izvorom napajanja, TEC1-12704SR Peltier modul je pogodan za sledeće primene:

Hlađenje sa tečnim komponentama - idealno za PC performanse, TEC1 Peltier moduli testirani su za hlađenje CPU-a i GPU-a do ekstremnih temperatura kada se koriste u kombinaciji sa 12V od napajanja PSU i optimizovanim hladnjacima CPU-a.

Hlađenje hrane i pića - Precizno upravljanje temperaturom omogućava upotrebu u frižiderima hrane i pića osetljivih na temperaturu, koje zahtevaju veliko hlađenje (ili zagrevanje).

 Komercijalno prenosno hlađenje - Odobreno za upotrebu u komercijalnom prevozu, TEC1 Peltier moduli mogu se primeniti za upravljanje delta Tmax temperaturama do 66° C.

 Stabilizacija temperature - Stabilizirajte razlika temperature s lakoćom i superiornom energetskom efikasnošću kada su upareni sa preciznim Peltier-ovim upravljačkim modulom.

 Precizna kontrola temperature - Za istraživačke laboratorije, univerzitete ili bilo koju preciznu kontrolu temperature sa dometom do 66° C, TEC1 Peltier omogućava neuporedivu kontrolu.

 Medicinski i fotonski sistemi - Pouzdani u hiljade primena medicinskih i fotonskih sistema, TEC1 Peltier moduli nude vrhunsku preciznu kontrolu temperature - čak i u ekstremnim temperaturnim razlikama - odgovarajući hladnjak može da obezbedi rad u extremnim uslovima.

TEC1-12704 SR modul Specifikacije i operativni parametri:
-----------------------------------------------------------------------

    Veličina 30x30x3.2mm (ŠxDxV)

    Imax 4A

    Umax 15.2V DC

    Qmax (delta T = 0) 38.6 W, delta T max. = 66° C

    Materijal Al2O3 (aluminijum oksid) + keramika

    Maks. temperatura 132° C

    Dužina kabla: ~20 cm

Važna napomena o bezbednosti

Molimo, pogledajte ovu bezbednosnu napomenu pre upotrebe TEC1 modula.

- Ne pokušavajte koristiti TEC1 Peltier module bez ventilatora ili rashladnog tečnog hlađenja.
- Zbog ekstremnih temperaturnih razlika delta Tmax može doći do oštećenja modula, požara ili povrede rukovaoca modulom
- Radi vaše sigurnosti, koristite TEC1 Peltier module sa oprezom i pažnjom.



Za sva dodatna pitanja Vam stojim na raspolaganju!
Pogledajte i ostale moje oglase!


peltier, peltierov element, hladjenje, grejanje, frizider, termoelektricki frizider, frizider duvaljka, aparati za vodu, termoelektricnu element
ID Oglasa: #115588696
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.