slika
slika
slika
slika
1 od 4

Bipolarni kondenzatori Nichicon specijalno za Audio

Kontakt

Kruševac
Korišćeno
Dostupno odmah
5.981
106
pre 13 dana
Odgovara na 95% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

Bipolarni kondenzatori Nichicon specijalno za Audio serije UES-Muse, UDB i UVP

 

Na slici br. 3 i 4 date su CENE, dimenzije i fabricka oznaka svakog modela

 

Svako ko je pravio skretnice za zvucne kutije uvek je bar jednom pozeleo da stavi dobre kondenzatore a da ne plati skupo. E sad je to prilika. Ovde imamo tri serije bipolarnih (NON-polar) elektrolitskih kondenzatora svetski priznate Japanske firme Nichicon. Serija UES-Muse se koristi uglavnom za pojacala gde je to potrebno staviti po elektricnoj shemi. Oni se prave napona najvise do 50V.

Serija UDB se koriste  za zvucnicke skretnice (slika 2 sa teh. objasnjenjem) i ova serija UDB je uradjena specijalno za Audio format. Takodje se i ona pravi samo do napona od 50V.   Klasicni bipolarci iz UVP serije namenjeni su univerzalno i za pojacala i za skretnice. Prave se u sirokom dijapazonu a ovde su date vrednosti na 50V, na 63V i na 100V.   Po dimenzijama su oni kudikamo manji iako trpe vecu voltazu od ovih iz UDB serije. Medjutim iskreno da kazem ti od 50V su sasvim dovoljni i za jake zvucne kutije. Cesto ste videli i sami kad otvorite neki skup kabinet i gde je navodno deklarisan zvucnik na 200W da je recimo na basu bash i bio stavljen neki klasican bipolarac na 50V…   i nije probio i sve je radilo normalno. Licno tvrdim za seriju UDB da su zvucno jako dobri jer sam ih upotebljavao vise puta u preradama nekih skretnica tako da mogu da potvrdim da i jesu specijalno za Audio.

Takodje imate na slici u cenovniku gde je serija UVP na kraju cenovnika i tri modela drugih firmi (Nippon i Elna).

 

Mozete me kontaktirati porukom ovde na KP ili pozvati telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.    


Na telefonske SMS, Viber i What's up poruke uopste ne odgovaram jer nemam vreme za dopisivanje…

Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.     

ID Oglasa: #64209030
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.