Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Elektronika i komponente > Kondenzatori

slika
slika
1 od 2

BLOK kondenzatori WIMA MKS4

Kontakt

Beograd
Korišćeno
7.979
72
danas
Majstor
Član od 10.04.2009.
Svi oglasi

BLOK kondenzatori WIMA MKS4

I za ove WIMA kondenzatore se vrsi rasprodaja. Na slici br.1 jasno je prikazano koje su cene i kojih modela ima. Takodje su date i sve dimenzije. Slika br.2 je data cisto da se jasnije vide kondenzatori (malo uvelicani).

Za Blok kondenzatore moze se reci da su oni sada najvise prisutni u uredjajima i u zv. skretnicama iz razloga sto nisu skupi a daju dobre karakteristike. Narocito odredjene kvalitetne firme prednjace u svetu. Verovatno se dnevno prave u milionima komada. I kod njih se strasno zvuk razlikuje od firme do firme. Neke su jako poznate a neke su nepopularne kod audiofila. WIMA firma je jedna najpoznatijih svetskih firmi ujedno i najzastupljenija mozda firma na svetu. Niko ne kaze da su oni i najbolji ali da se najvise koriste verovatno je tacno. Zato je i ne treba posebno predstavljati. Za neke modele cena je bas smesna!

VAZNA NAPOMENA: Ne pitajte me da li imam druge vrednosti (ili da li mogu da nabavim) jer nemam i necu da uvozim!

Rasprodaja traje dok traju zalihe.

Mozete me kontaktirati ili ovde na KP ili telefonom samo radnim danom od 11 do 18h.  
Vikendom ne radim. A to znaci da od petka od 18h sve do ponedeljka do 11h nisam u mogucnosti da vam se javim ni na telefon a ni da odgovorim na poruke preko KP.  
Na SMS, Viber i What's poruke ne odgovaram uopste jer nemam vreme za dopisivanje…

ID Oglasa: #5456375
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.