slika
slika
slika
slika
1 od 4

Kucna vaga do 10.kg

1.000 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Kao novo - nekorišćeno
262
8
pre 8 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Aleksandar Pajic
Član od 19.09.2020.
Svi oglasi

Novooo! ! ! Kuhinjska vaga DIGITALNA od 1g-10kg. Izuzetno precizna kuhinjska vaga. Vrlo jednostavna za rukovanje i vrlo prakticna, meri sve. Poseduje jako korisnu funkciju TARE tj. funkiciju automatskog resetovanja na NULU, postavite posudu na vagu i pritisnete TARE, vaga se vraca na NULU, tako da merite samo ono sto se nalazi u posudi. Potpuno nova neotpakovana u fabrickom pakovanju. Tehnicke karakteristike: * Merenje je od 1g do 10kg* LCD displej* Jedina kuhinjska digitalna vaga koja meri od 1g do 10 kg* Tare auto funkcija za resetovanje na nuluKuhinjska digitalna vaga od 1g do 10kg se napaja putem dve baterije AA od 1.5V koje su deo ponude. Beograd moze licno.
Slanje post expresom.
Nisam uvek u mogucnosti da se javim, slobodno mi posaljite sms ili mi ovde posaljite poruku. Pogledajte i moje druge oglase.

ID Oglasa: #101769122
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.