slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

Meteoroloska Stanica WS6835-BLA- La Crosse Technology

9.950 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
375
5
pre 5 dana
Odgovara na 79% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Miloš
Član od 08.04.2008.
kp izlog

*Napomena: Novo, Nije u originalnoj kutiji. *

La Crosse Technology WS6835-BLA Weather Station with Moon phase Screen Color Black


Dimenzije predmeta D x Š x V 15,6 x2,3 x24,5 centimetara
Izvor napajanja Baterija
Dimenzije senzora: 40 k 20 k 130 mm, napajanje senzora: 2 k AA LR6 1,5 V baterije (baterije nisu uključene)
Vreme: radio-kontrolisano vreme: 12 sati ili 24 sata, format: kalendarski mesec, datum, datum, vremenska zona, -12heures / Alarm sa odlaganjem, izbor jezika (engleski, nemački, francuski, italijanski, holandski, španski i danski )
Unutrašnja temperatura: jedinica: ° C ili ° F, od 0 ° C do 50 ° C (32 ° F do 122 ° F), Rezolucija: 0,1 ° C, Svakodnevno Mini Maki snimanje / upozorenja programabilno za korisnika, Visoka i Niska
Pokazatelj snage prenosa spoljnog senzora.
Bežični prenos do 90 metara (300 ft. Nesmetano)
Mesečeve faze (faza) 12


Roba je uvoz iz Nemačke i Francuske. Proizvedena je za tržište EU, shodno tome je takvog kvaliteta. Predmet prodaje je ono što je u opisu oglasa i što vidite na slikama. Sva roba se proverava pre slanja. U slučaju da robu želite da vratite ili zamenite, roba se vraća bez otkupnine u originalnom pakovanju sa svim pripadajućim delovima. Robu mozete vratiti ili zameniti u roku od dva dana od prijema robe ukoliko roba ne odgovara opisu oglasa i slikama iz oglasa. Kada utvrdimo da je proizvod naš i neoštećen, novac se vraća kupcu u iznosu cene proizvoda(troškove vraćanja snosi kupac).

Kupovinom vise artikala ostvarite popust. Isporuka je brzom poštom na teritoriji Srbije danas za sutra. Može i lično preuzimanje.

Za više informacija pozovite 0649304444 Miloš

Pogledajte moj KP Izlog-HVALA

ID Oglasa: #130544135
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.