slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Profesionalni metal detektor - LCD displej

199 €Zamena moguća

Zrenjanin
Kao novo - nekorišćeno
7.281
63
pre 2 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zeljko online
Član od 05.07.2010.
Svi oglasi

Profesionalni detektor visoke osetljivost za pretragu metala, zlata, srebra za sve terene,

odlican kako za pocetnike tako i iskusnije tragace, koristi dve baterije od 9V (ne idu baterije uz detektor) , na sebi ima displej koji orejentaciono prikazuje koja vrsta metala se nalazi u zemlji, takodje razlicitim vrstama zvuk moze se znati sta je u zemlji, i na kojoj dubini, uz malo vezbe veoma je lako savladati rad sa detektoru, kovanicu od 5 din detektuje na dubini od 20cm, za vece predmete veca dubina, poseduje prikljucak za slusalice(koje ne idu uz detektor) prikljucak je standardni 3,5mm stereo, uz detektor dolazi uputstvo. Detektor je potpuno nov I spreman za upotrebu.

  • Moguca zamena za zlatan muski lancic, lanac - dogovor

 

Da li treba da pronađete metal, zlatni i srebrni nakit, novčiće i druge metale u zemlji ? Možete isprobati ovaj pocetnicko-profesionalni detektor metala. Koristite ovaj moćni i svestrani podzemni detektor metala bilo gde u potrazi za novčićima, relikvijama, nakitom, zlatom, srebrom itd. Takođe se široko koristi u otkrivanju aluminijuma, bakra i retkih metala svuda gde postoji potreba za otkrivanjem skrivenog metala. Možete pretraživati sve vrste metala sa automatskom ravnotežom tla i velikom osetljivošću. Idealno za pronalaženje kovanog novca, nakita, lova u plitkim vodama, plaži . .

Svojstva:  Napredni Režim NOTCH i Režim Diskriminacije - Možete odabrati metu koju želite targetirati, takođe može razlikovati koje su vrste metala otkrivene . .

Veliki LCD ekran - prikazuje verovatnoću otkrivanja metala, dubinu mete, područje razlikovanja i ureza i nivo osetljivosti. Takođe ima numerički prikaz cilja.
3 Tona Prepoznavanje zvuka - Identifikujte različite vrste metala po visokom, srednjem i niskom zvuku tonu . .
Osetljivost - Pritisnite SENS da biste odabrali osetljivost. Zatim pritisnite + ili - za podešavanje nivoa osetljivosti. Nivo se prikazuje na LCD-u.
Podesiva jačina zvuka - prilagodite jačinu zvuka zvučnika i slušalica tokom pretraživanja.
Podesiva visina detektora metala - Lako podesite visinu detektora za praktičnu upotrebu.
Vodootporna zavojnica (sonda) za pretragu - Možete koristiti detektor metala u plitkoj vodi sa vodootpornom podesivom osovinom i zavojnicom (sondom) za pretragu.
Utor za slušalice - namenjen za vezu za slušalice. Mogu se koristiti i stereo i mono slušalice.

Specifikacije:

Naziv brenda: MD-4060 Metal detector
Boja Crna
Materijal: ABS Metal-Plastika
Otkrivanje predmeta: metal (gvozdeni ekser, gvozdeni poklopac, aluminijumski prsten, mali aluminijumski proizvod, novčići, zlato, bronza, srebro. . )
Način otkrivanja: NOTCH, Diskriminacija
Zavojnica (SONDA) za pretragu: vodootporna, zamenljiva
Ekran: Indikator prazne baterije
Radna frekvencija: 6,0 kHz
Radna struja: u režimu mirovanja 10mA, max 70mA
Opseg radnog napona: 18V
Napajanje: 2 x 9V alkalne baterije ( nisu uključene )
Indikator otkrivanja: LCD ekran, režim zvuka
Prečnik SONDE: 25cm 
Primena: ispitivanje metalnih stranih predmeta iz sirovina, goriva i hrane, otkrivanje podzemnih cevovoda i vodova, arheologija, istraživanje, pronađeno zakopano blago od zlata, srebra i metala . .  UREDJAJ je POTPUNO NOV ide u fabrickoj kutiji sa uputstvom za upotrebu .

  • Features:
  • 1. LCD Display --shows DISC/NOTCH Rang , SENS level , Battery Condiction , TARGET , Target Depth , Metal Type .
  • 2. Three Tone Audio Discrimination --High , Medium , Low tone for different type of metal
  • 3. Notch --ignores junk metal and finds valuable items by setting the disc and notch range
  • 4. DIS --disciminate the target selected
  • 5. Super Slow Sweep Identification --with a very slow sweep of the search coil to discriminate different types of metals
  • 6. Headphone Jack --Connects headphone (not included) of 3.5m and operate without trouble
  • 7. 250mm Waterproof Search Coil --can use on dry floor , wet sands , shallow water ( Note : the detector can not be used in the rain )
  • 8. Adjustable Shaft --lets you adjust the comfortable stem length to use
ID Oglasa: #109002548
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.