Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Elektronika i komponente > Moduli za samoizgradnju

slika
1 od 1

Senzor svetlosti Resistor Photoresistor 5mm GL5549/5516 NOVO

20 din

Kragujevac
Kao novo - nekorišćeno
918
31
pre 8 dana
Ivan (Radnim danima od 17-22h)
Član od 19.10.2014.
Svi oglasi
Senzor svetlosti Resistor Photoresistor 5mm GL5549 GL5516 NOVO

Senzor svetlosti Resistor Photoresistor 5mm GL5549
Senzor svetlosti Resistor Photoresistor 5mm GL5516

Specs GL5516:
Maximum Voltage: 150 Volt DC
Maximum Wattage: 90mW
Operating Temperature: -30 ~ +70 deg C
Spectral Peak: 540nm
Light Resistance (10 Lux): 5-10 Kohm
Dark Resistance: 0.5 Mohm
100λ10: 0.5
Response time: 30ms (Rise), 30ms (Down)
Resistance Illumination: 2

Light-dependent resistors or photoresistors are a staple of electronics. If you need a way to sense the level of ambient light then there is no easier way to do it. As the light on the sensor increases then the resistance across the two leads decreases. If you have a rear view mirror that darkens when its hit buy headlights you can check in the little hole on face of the mirror and you'll see those wavy lines of photoresistor!


Uplata pre slanja ili pouzecem!
Licno preuzimanje je moguce u Kragujevcu ili Paracinu!


VAZNO! !
U slucaju nase greske reklamacija je 100% prihvacena i za uzvrat dobijate punu vrednost Vase porudzbine ili saljemo novu ispravljenu porudzbinu o nasem trosku.
Reklamacije prihvatamo u roku od 24h od prijema robe(osim za tehniku gde postoji garancija ili je veci vremenski period za reklamacije), sto se nadam da je dovoljno da utvrdite sta ste kupili. Za pogresno kupljenu robu, lose zalepljeno zastitno staklo na telefonu, stetu nastalu u transportu i postrosni materijal ne snosim nikakvu odgovornost. STETU NASTALU U TRANSPORTU MOGU NADOKNADITI ALI SAMO U SLUCAJU DA PRILIKOM OTVARANJA PAKETA SNIMATE I POSALJETE MI SNIMAK, ostalo ne prihvatam. Tako da je moj predlog da snimate svako otvaranje paketa. Hvala na razumevanju!


U ponudi je i Arduino Uno R3(ORIGINAL ITALY), Raspberry Pi 3 model B(ORIGINAL), senzori, moduli, adapteri, usb kablovi, kutije. SVE VEZANO ZA ARDUINO I Raspberry Pi.

Za vise informacija poziv!

POGLEDAJTE I OSTALE MOJE OGLASE!
ID Oglasa: #47601086
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.