slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Sonoff mini R2 WiFi smart home prekidac 2200W + kuciste

1.200 din

Požarevac
Kao novo - nekorišćeno
1.683
43
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Dusan
Član od 17.04.2011.
Svi oglasi
Sonoff mini R2  model 2020god.   je naprednija hardverska verzija u odnosu na obican mini, integrisana WiFi antena radi lakse i bezbednije ugradnje,  redizajnirana elektronika radi stabilnijeg i pouzdanionog rada  WiFi signala, oznaceni prikljuci niskog ( sigurnog napona) drugom bojom.

Ovo je mini i kompaktni "uradi sam" pametni prekidač koji se koristi za različite vrste razvodnih kutija, čak i najmanji EU standardni prekidač. Zgodno za automatizaciju kućnih uređaja pomoću eVeLink aplikacije putem pametnog telefona ili tableta ili glasovnog komande. Podrška za povezivanje spoljnog prekidača kao i za povazivanje unakrsnog prekidaca, koji se ne može automatski vratiti natrag, za lako upravljanje povezanim uređajima u vašem domu, bilo na telefonu ili direktno sa zida. Podržava DIY režim  koji omogućava korisnicima da integrišu MINI u svetski sistem otvorenog koda pametnih kuća širom sveta za postizanje LAN kontrole bez usluge oblaka, kao što su Home Assistant, openHAB, ioBroker . etc.

  • Input: AC 100-240V 50/60Hz 10A Max;
  • Output: AC 100-240V 50/60Hz 10A Max;
  • Wi-Fi: IEEE 802.11 b/g/n 2.4GHZ;
  • Material: PC V0;
  • Dimension: 42.6X42. 6X20mm
Kuciste za sonoff (sa  srafofima dva gumena uvodinka za kabal ) koji ga pretvara u nozni prekidac dodatnih 450din.
Cena samo kucista je 500din.

Po zelji Sonoff Mini moze biti ispraogramiran i sa Tasmota firmware -om koji radi u lokalnoj mrezi bez potrebe za cloud serverom i laksom implementacijom u lokalni Smart Home hub ( Home Assistant, OpenHAB. . . ) preko Mqtt Brokera . U tom slucaju cena je 1350din.
ID Oglasa: #107491993
Informacije


Robu saljem post ekspresom pouzecem ili uplatom na racun pre slanja i u tom slucaju troskovi postarine su samo 350din.

######################################

####    Pogledajte i ostale moje oglase   ####

######################################
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.