slika
1 od 1

Daljinski 433mhz klonirajuci elegantan duguljasti

800 din

Inđija
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1.190
53
pre 5 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Slobodan
Član od 02.05.2014.
Svi oglasi

ABCD varijanta 

OPIS

Materijal : Plastika
Boja: Kao na slici
Tip : Bezicni daljinac na 433mhz
Za sve uredjaje koji rade na fixni 433mhz kod 
Napon : 12V 27A  sa baterijom
Daljina slanja signala 50-150 m (otvoreni prostor)

Koristite korake:

1. Obrišite kod: dva prsta istovremeno drže taster za otključavanje i taster za zaključavanje (A i B) ; LED svetlo brzo trepće 3 puta za oko 2 sekunde; pustite jedan od prstiju (druga ruka ne može da ga pusti), a zatim opuštenim prstom brzo pritisnite tri puta na dugme (B dugme dok A taster drzite i dalje )za otpuštanje dok LED lampica ne počne brzo da trepće; dva prsta mogu otpustiti; zatim pritisnite bilo koji taster daljinskog upravljača; kada se LED lampica ugasi, to znači da je jasan kod uspešan (četiri tastera su prazna); ako nakon pritiska bilo kog dugmeta na daljinskom upravljaču lampica i dalje svetli, to znači da originalni kod nije uspešno obrisan. Morate ponovo očistiti, a samo uspešno brisanje koda može biti uspešno kloniranje. Možete više puta da obrišete i klonirate kod.


2. Kopija: leva ruka uzima originalni daljinski upravljač, desna ruka uzima naš klonirani daljinski upravljač i drži dva daljinska upravljača što bliže; istovremeno pritisnite prve tastere dva daljinska upravljača; za oko 2 sekunde LED lampica će brzo trepnuti 2 puta; nakon jedne sekunde indikatorska lampica nastavlja da trepti i pušta prste; a zatim pritisnite taster nakon uspešnog proučavanja, lampica se i dalje uključuje, što znači da je prvi kod tastera na originalnom daljinskom upravljaču kopiran na drugi daljinski upravljač; isti metod se može koristiti zauzvrat za drugi taster, treći taster . . . Ako je kopija uspešna, funkcija daljinskog upravljanja je ista kao i originalni odgovarajući daljinski upravljač.

3. Vraćanje: Kada slučajno izbrišete kopiju koda daljinskog upravljača, možete istovremeno pritisnuti kopiju daljinskog upravljača donja dva tastera, LED lampice će brzo treperiti, pustiti nakon pritiska bilo kog tastera, dugo svetliti, ovo pokazuje da se obnovi kod daljinskog upravljača. Pre upotrebe daljinskog upravljača za kopiranje, uklonite postojeći kod sa daljinskog upravljača.

(1) prvi jasni kod;
(2) nakon brisanja koda ponovo kopirajte neuspeli ključ i nema potrebe za kopiranjem ostalih dugmadi;
(3) i zatim ponovo obrišite kod;
(4) kod za vraćanje; u ovom trenutku originalni ključevi koji nisu uspešno kopirani sada su pokriveni novim kodovima, a originalni ključevi koji su uspešno kopirani sada se zadržavaju. Ako nakon druge kopije ključeva nema kopije, ponavljajte gornje korake ponovo i ponovo dok se svi ključevi uspešno kopiraju.

******************************************************
UŠTEDITE VREME NARUČITE ZA 30 SEKUNDI 
Pošaljite SMS na broj telefona  063/174-1111 
******************************************************
Ime i prezime.   
Ulica i broj.   
Mesto i poštanski broj.   
Broj telefona za kontakt.   
Naručujem  A533K35  Daljinski 433mhz klonirajuci elegantan duguljasti
*******************************************************

 

ID Oglasa: #102021636
Informacije

Za Naručivanje: Molimo vas, pustite tekstualnu poruku putem SMS-a ili Vibera.

 

Minimalna Vrednost Porudžbine: Naručivanje je moguće za iznose preko 300 dinara.

 

Brza Isporuka: Sve porudžbine primljene do 12h biće poslate istog dana.

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.