slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Najprodavanija NAJBOLJA Lampa za Noćni Lov X76 zelena 507nm

5.000 din

Kovačica
Kao novo - nekorišćeno
5.521
49
pre 28 dana
X76 Pro Lampe Za Lov
Član od 22.10.2016.
Svi oglasi

 

Najprodavanija i NAJBOLJA Lampa za Noćni Lov X76 zelena 507nm 

 

 

          - Ako nemate Noćnu Optiku ili neki Noćni-Uredjaj, a želite da idete noću u Noćni Lov, onda vam upravo treba ova Najbolja Lampa za tu svrhu koja životinje skoro da ni ne reaguju zbog njene posebne frekvencije. Kristalno čisto se vide životinje njen snop je veoma snažan i dobacuje i preko 1000 metara. Ali nikada noću ne treba pucati u životinje preko 150 metara.

 

         - Ova profesionalna X76-(507nm)-Lampa ima preko 300000lux-a i čine je  na prvom mestu najboljih ikada pravljenih Lampi za Lov noću. Posebna je jer emituje posebnu svetlost (tamno zeleno-plave boje) istu frekvenciju kao odsijaj sunce kroz zelene lišće u šumi pa sa ovom Lampom životinje nisu uplašene jer svaki dan vide tu svetlost. To je njena ogromna prednost za razliku od svih drugih običnih ili skupljih Lampi. Idealna se pokazala na divlje svinje i na sve predatore kod nas. Medjutim jako puno ljudi uzimaju je i za vazdušne (PCP) puške za pacove kao i za posmatranje ptica noću.


          - Životinje vide ovu svetlost ali ne reaguju. Neke životinje ostaju nepomične-skamenute (ne znaju šta je to), neke se povuku par koraka (zbog velike snage svetlosti) ali posle par sekundi se same vrate u ovaj zelenkasti snop (pogotovo divlje svinje), a uglavnom životinje jednostavno i dalje se ponašaju potpuno normalno jer uopšte ne reaguju na ovu posebnu svetlost.
 
         -  U Lovu  nemojte NIKAD koristiti (BELE - Lampe)  (one sa raznim filterima, obojena stakla), jer samo ćete preplašiti životinje i vama i vašim kolegama Lovcima.   Životinje će zbog  belih lampi uvek biti preplašene kasnije na svaku svetlost. Zato bele lampe u Lovu ne koristiti više. Bele lampe koristite po kući kada nešto radite. . . ali ne kada idete u Lov.

         - Ove Lampe (X76) za samo par godina prodali smo preko 2800 komada ovih X76 u Srbiji i našem regionu. Slobodno možemo reći da su ovi apsolutno najbolji iluminatori i Lampe za Noćni Lovi po kvalitetu, ceni, vidljivosti, snazi i izdržljivosti. Fokus je stabilan usmeren, staklo je mineralno extra-clear  pa ništa ne treba podesiti jer snop osvetljenja minimalno reflektuje nazad iz stakla. Napravljene su da izdrže trzaj puške za sve kalibre. Ima zaštitu (IP67)-može po kiši, prašini, snegu, ima zaštitu od pregrevanja (ground-hlađenje) i izdržava veoma hladne zime čak do -30C.   Na neki način možemo reći da modeli X76 su neuništivi i sa najboljim kvalitetom.
 

        - Komplet sadrži: Lampa-X76, taktički mikroprekidač-prekidač, poseban prekidač, Litijum-Ion punjivu baterija, automatski punjač, adapter za punjač, veoma kvalitetan ALU-nosač za pikantini šinu, pikantini šina za cev, imbus, uputstvo i poseban i privezak za ključeve. Uz svaki X76-Komplet poklanjamo i Vabilicu ( za sve Predatore).    Sve to za samo 5000din.            " DOBAR  POGLED "

       _________________________________________________________________________________

 

                 POGLEDAJTE   SVE   LAMPE   (X76) !

  1. IC-iluminator X76(A)-(860nm)  - 6000din  ✔️
  2. IC-iluminator X76(D)-(915nm)  - 6000din  ✔️
  3. IC-iluminator X76(B)-(940nm)  - 6000din  ✔️
  4. IC-iluminator X76(F)-(980nm)  - 6000din  ✔️
  5. IC-iluminator X76(E)-(1020nm) - 7000din  ✔️
  6. IC-iluminator X76(PRO) - 8000din  ✔️
  7. Zelena LOV Lampa X76-(507nm) - 5000din (Akcija)  ✔️
  8. Lampa KARNIVOR (za traženje krvi) -6000din  ✔️

                  (POGLEDAJTE i ostale naše oglase)

 

ID Oglasa: #98178750
Informacije

            ⭐  Odlična saradnja ✔️
            ⭐  Osoba za svaku pohvalu ✔️
            ⭐  Najveća moguća ocena 10+++✔️
            ⭐  Naše iskrene preporuke ✔️
            ⭐  Lampe za Lov-(X76) ✔️

            ⭐  063/8350-844  ✔️

            ⭐  iluminatorlov@gmail. com  ✔️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.