Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Elektro i rasveta > LED rasveta

slika
slika
slika
1 od 3

Reflektor SOLARNI LED 50W Reflektor LED na solarno punjenje

4.500 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
1.749
33
pre 10 dana
Malimirko064/22-40-550
Član od 13.12.2008.
kp izlog

Najnoviji model za 2023 godinu, najbolji i najkvalitetnije uradjen do sada od svih LED solarnih reflektora,50W reflektor 6500K.  

Sa njim dolazi ozbiljan solarni panel dimenzija oko 23,5x24,5cm 10W, koji se kablom povezuje sa reflektorom jacine 50W , dimenzija 19x16x5cm . Na samom reflektoru se nalazi sa prednje strane mali displej na kome mozete videti koliko je procenata baterije dostupno za rad ili kada se puni koliko je posto baterije napunjeno . Imaju dva indikatora i jedan pokazuje kada je u rezimu punjenja, drugi pokazuje kada je vreme rada .  
Daljinski upravljac dobijate sa reflektorom i sa njim mozete upaliti i ugasiti reflektor i ukljuciti vreme koliko biste zeleli da radi , primer 3h posle kojih ce se on ugasiti.   Takodje imate i mogucnost da vrsite promenu jacine reflektora u 8 razlicitih pozicija, dace vam 8 razlicitih jacina svetlosti. Primer mozete ga ukljuciti na polovinu snage, tako da ce vam se smanjiti potrosnja baterije.  U 8 razlicitih stepena jacine, daje mogucnost da smanjite i jacine svetla i potrosnju baterije u zavisnosti od trenutnih potreba.  

Izuzetno kvalitetno odradjen od svih do sada koji sam imao prilike da vidim , ovaj spada u grupu proizvoda koji vredi kupiti, jer sa svojim radom sam sebe otplatiti i bicete zadovoljni sa njim.  

Imam veliki izbor LED rasvete , pogledajte u mojim predmetima ili me pozovite na 064/22 40 550

Ukoliko zelite da narucite posaljite u poruci 
IME I PREZIME (ako je adresa na poslu i naziv firme u zagradi)
Ulicu i broj (broj stana obavezno ako ima)
Poštanski broj i Mesto
Broj telefona da bi vas kurir lakse dobio .  

ID Oglasa: #79716720
Informacije

Zbog obaveza na poslu nestizem uvek da budem pored racunara i odgovorim na poruke pozovite slobodno u vezi pitanja koja imate ako neodgovorim brzo . Hvala

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.