slika
slika
slika
slika
1 od 4

IP kamera MINI WIFI 1080P okrugla NOVO

2.499 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
581
20
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
NSV market
Član od 08.02.2014.

NOVO NOVO NOVO! ! !

Izuzetno malih dimenzija pogodna za lako skrivanje i uklapanje u enterijer prostorija gde se nalazi.    Dimenzije oko 58mm precnik velikog kruga, 35mm debljina kamere , 42mm precnik prednjeg kruga.

Izuzetno dobro se pokazala zbog svog oblika i mogucnosti da bude sakrivena i uklopljena u enterijer prostorija , tako da po ugradnji nije napadna i maltene je neprimetna. Veoma pogodna i za poslovni prostor recimo pored ulaza , pored kase , i drugih mesta gde zelite da kamera ostane ne primecena a da mozete zabeleziti u krupnom planu nekoga ko je ispred nje 

Samo rukavanje sa ovom kamerom je veoma lako preko njene aplikacije V380 potpuno besplatno je mozete preuzeti i koristiti posle na vasem telefonu. koja predstavlja trenutno najbolju aplikaciju na svetu .  Potpuno je sigurna i ima 4 aplikacije V380 na kojima je moguce povezati kameru  Sve aplikacije su skoro apdejtovane , tako da necete imati sigurno problema da aplikacija postane nepostojeca, a kamera beskorisna.  Mogucnost povezivanja na racunare preko programa za Windovs 
Potrebno je da ima wifi konekciju sa internetom, da biste mogli da je pristupate i da mozete da imate sliku bilo gde gde se nalazite, bukvalno mozete biti na drugoj strani Zemlje, potrebno vam je samo da imate internet da vidite sta se desava ispred nje.   Ima podrsku za obostranu glasovnu komunikaciju tako da mozete razgovarati sa osobom koja se nalazi sa druge strane kamere.    Po ukljucivanju i unosenjem parametra za internet veoma lako mozete iz same aplikacije izvrsiti podesavanja ako zelite da vrsi snimanje jedna od opcija je i koriscenje detektora pokreta i da vrsi snimanje samo kada se nesto pomeri unutar prostorije.  

Samo snimanje se vrsi na micro SD karticu , koja ne ide u komlepu.
 Kamera ima IC diode za nocno snimanje ukoliko u prostoriji nema svetla.   
Karaktreistike:

SENZOR POKRETA 

NOCNI MOD

Dvosmerna audio komunikacija

Rezolucija kamere: 1960 x 1080p
Video kompresija: H.264
Stopa video kadra: 25FPS
Funkcija za skladistenje: Mikro SD kartica 
( maksimum 64 GB ).
IR udaljenost: 5-10m
Radna temperatura: -10 do +50 

Sadrzaj paketa:
1 x Mini WiFi IP kamera
1 x adapter za napajanje 
1 x uputstvo za upotrebu

LIČNO PREUZIMANJE ILI SLANJE.  

Pogledajte moje OSTALE OGLASE! ! !

ID Oglasa: #97847635
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.