slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 9

IP KAMERA WiFi A9 mini smart 1080P Full HD bezicna

2.990 din

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
901
16
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
NSV market
Član od 08.02.2014.
SAČUVAJTE VAŠ DOM bilo gde i bilo kad. ŠIROKI UGAO PRIKAZIVANJA, NIKADA NE PROPUSTITE BILO KOJI DETALJ.  Sa uglom gledanja od 150 stepeni, kamera pruža širok opseg gledanja u vašoj sobi. Omogućava vam da znate bilo koji pokret u vašoj kući bilo kada i bilo gde.


KARAKTERISTIKE:

- 1080P Full HD donosi vam drugačije iskustvo. Ova bežična IP kamera omogućava vam da u stvarnom vremenu vidite šta se dešava u vašem domu ili kancelariji, čak i dok ste na odmoru ili brzom poslovnom putu. Udaljenom prikazu možete pristupiti preko - - Androidvaplikacije potpuno besplatno pomoću iOS i Android pametnih telefona.

- Ova bežična IP kamera može raditi na WiFi mreži (samo WiFi od 2,4 GHz) ili bez ViFi mreže. Kada radi na Bez WiFi, ubacite Micro SD karticu (SD kartica ne uključuje) i uključite, kamera će snimati i snimati video datoteke na SD karticu (SD kartica ne uključuje komplet).

- Noćni mod i detekcija pokreta i potiskivanje alarma, te funkcije su osnova za ovu unutrašnju sigurnosnu kameru. Ne možete samo da vidite stvari u mraku, već i da zabeležite bilo koga ko se kreće u kameri.

- Poseduje magnet koji vam omogućava laku i brzu montažu.
ID Oglasa: #110632506
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.