slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Ekskl. zastupništvo i lager italijanskog pušačkog pribora

10.500 €

Beograd | Voždovac
9.797
50
pre 3 dana
Borivoje Milojević
Član od 25.06.2014.
Svi oglasi

Kao vlasnik, zbog bolesti i odlaska u penziju, ustupam EXPORT-IMPORT firmu Eco smoking d. o. o.  
http: //www. ecosmoking. rs/index. html
Od osnivanja do danas, firma NIKADA nije bila u blokadi.
Osnovana je 2011. g.   kao ekskluzivni zastupnik renomirane italijanske firme za proizvodnju i promet elitnog pribora za pušenje David Ross iz grada Komo na istoimenom jezeru. Od osnivanja do danas, veleprodaja David Ross artikala je bila jedina poslovna aktivnost Eco smokinga, mada je registrovana za još mnogo drugih delatnosti.

U dogovorenu cenu ulazi:  
- Ustupanje Ugovora o ekskluzivnom zastupanju,  
- lager David Ross artikala, sada je približne nabavne cene 12,000 eur,
- promotivni štampani materijal,  
- više od 10,000 kesica sa besplatnim uzorcima KATRANFILTER LULICA .

KATRANFILTER LULICE su inače glavni prodajni artikal a koji je izumeo i zvanično patentirala firma David Ross a licencu ima još samo Ronson.  Slični proizvodi se reklamiraju i prodaju kao sredstva za odvikavanje od pušenja, što je notorna laž, najčešće su kineske ili turske kopije a za razliku od originalnih, sadrže supstancu za jevtino postizanje providnosti plastike po imenu FTALAT, koja je dokazano kancerogena u dodiru sa sluzokožom. Zabranjena je i kod nas.
KATRANFILTER LULICE se proizvode u fabrikama David Ross,  izvoze se u 62 zemljea u Evropi su priznate kao pomoćno medicinsko sredstvo koje smanjuje štetu po ljudski organizam od pušenja. U posebno dizajniranim pakovanjima, čak se i u apotekama prodaje!   One ne menjaju ukus sigarete, ne utiču na nikotin jer im to i nije cilj ali zato i do 85% zaustavljaju prodor na stotine nusprodukata pušenja, (pa i onih kancerogenih), na njihovom putu do Vaših pluća.


ID Oglasa: #54365841
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.