slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Technogym Excite+ Upright bike Unity Black - Sedeći bicikl

1.250 €

Korišćeno
Subotica
432
1
pre 13 dana
Odgovara na 89% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dmitar
Član od 28.07.2011.
kp izlog

Prodajem Technogym Excite+ Upright bike Unity Black - Sedeći bicikl.

 

Sprave su reparirane, dajemo 6 meseci garancije. Nakon isteka garantnog roka imamo ovlašćenog servisera, kao i lager rezervnih delova.   

Kako možemo da Vam pomognemo?

Nudimo Vam kompletni sadržaj fitnes opreme počevši od kardio sprava, preko sprava za snagu sa opterećenjem, plate loaded sprava, klupa i stalaka, bučica i tegova, sve do podova, kao i svih vrsta rekvizita (accessories) koje su potrebne za Vaš prostor po vrlo povoljnim cenama.

U ponudi imamo opremu u viđenom stanju (AS IS), repariranu opremu u izuzetno dobrom stanju, potpuno repariranom stanju (full refurbished) i novu opremu. Za svu opremu izdajemo garanciju na 6 meseci, godinu dana ili dve godine u zavisnosti od njenog stanja.

Kreatori smo sopstvenog brenda pod nazivom Bodyline koji obuhvata sve neophodne rekvizite za crossfit, teretanu, olimpijsko dizanje tegova, aerobik.

Pored prodaje profesionalne polovne i nove opreme, rekvizita, i podova nudimo Vam usluge konsaltinga, kao i usluge servisiranja i održavanja Vaše fitnes opreme, isporuke i montaže. Raspolažemo velikim lagerom rezervnih delova te vršimo i prodaju istih.

Naš cilj je da kupcima pružimo stručnu pomoć, savet, pravovremenu i efikasnu korisničku podršku.   



*** Pogledajte našu kompletnu ponudu na našem  KP izlogu  ***
*** http: //profesionalnepolovnesprave. kpizlog. rs/ ***

 

Nikola
+381 60 654 87 05

Dmitar
+381 60 364 8277

ID Oglasa: #95295383
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.