• Fitnes i vežbanje
  • Sprave za teretanu
  • Mesto
  • Stanje
Half rack

Half rack Dimenzije: 123 cm x 170 cm x 235 ...

80.000 din
0
0

postavljen

danas

Beograd | Čukarica

Tocak za trbusnjake

Karakteristike: Trening trbuha S ovim genijalnim uređajem možete oblikovati trbuh ...

1.000 din
236
11

Beograd | Novi Bg.

Podesiva klupa

Prodajem kombinovane klupe adjustable bench za komercijalnu upotrebu. Klupe su ...

150 €
Zamena moguća
9
0

postavljen

danas

Niš

Scott bench

Skot klupa sa odlicnim tapacirima. Nosaci tegova fi 50

120 €
4
1

postavljen

danas

Niš

Matrix smith masina

moze da se proba svakog dana u teretani

1.590 €
10
1

postavljen

danas

Kruševac

Teretana Fitnes

Kompletna teretana sa oko 300 kilograma tegova u pločama ...

3.000 €
2
0

postavljen

danas

Beograd | Voždovac

Total gym 1000

sprava u odlicnom stanju

5.000 din
5
0

postavljen

danas

Smederevo

Idi na

Sprave za teretanu

Razne sprave za teretanu se nalaze u ponudi naših prodavaca na KupujemProdajem, tako da se može naći po nešto za svakoga, i to od profesionalne do polovne opreme. Naša platforma broji preko 2 miliona korisnika i spaja kupce i prodavce jedne sa drugima. Ukoliko želiš da postaviš oglas za prodaju neke sprave za teretanu koja ti više nije potrebna, priključi se našoj zajednici. Nakon što se registruješ, prodaju možeš oglasiti potpuno besplatno.

Pronađi spravu za teretanu shodno svojim potrebama

U zavisnosti od toga koju grupu mišića želiš da vežbaš, možeš pregledati oglase za klupe za trbušnjake, vratila, tegove, ploče za vežbanje, sobne bickle, trake za trčanje i brojne druge sprave. Ukoliko pak želiš da otvoriš sopstvenu teretanu, onda možeš da pogledaš ponudu naših prodavaca za razne nove i polovne sprave, a često i nekoliko njih koje dolaze u paketu.

Da bismo ti u tome pomogli, možeš koristiti polje za pretragu pri vrhu stranice, kao i filtere. Jednostavno ukucaj ono što tražiš i svi relevantni oglasi će se pojaviti. Možeš da ih sortiraš tako da se prvo pojave najjeftinije ili najskuplje sprave, najnoviji ili najpopularniiji oglasi. Ukoliko imaš određen budžet možeš staviti donju i gornju graničnu cenu, a ukoliko želiš da lično preuzmeš robu, možeš filtrirati oglase po lokaciji.

Pored ovoga, nudimo ti i opciju da sačuvaš pretragu. Ona ti omogućava da ti stigne obaveštenje kada se pojave novi oglasi koji zadovoljavaju zadate parametre. Takođe ti nudi pogodnost da pokreneš sačuvanu pretragu, bez ponovog postavljanja filtera, što će ti omogućiti da brže dođeš do željene stvari.

Prodaj sprave za teretanu koje ti više ne trebaju

Ako imaš neku spravu za teretanu koja ti nije više potrebna, možeš postaviti oglas na KP-u. Naša platforma pogodna je i za oglašavanje ukoliko imaš svoj biznis koji se bavi prodajom opreme za teretane. Sve što je potrebno da uradiš jeste da se registruješ. Nakon registracije možeš odmah da postaviš oglas, i to besplatno. Neka odmah iz naslova oglasa bude jasno šta je to što prodaješ, a potom u polju za opis dodaj što je više moguće detalja. Naznači i u kakvom je stanju oprema, da li je nova ili polovna, da li ima nekih kvarova ili oštećenja. Oglas dopuni slikama jer će one privući veću pažnju i uliti poverenje potencijalnim kupcima. Oni koji su zainteresovani, kontaktiraće sa tobom putem kp poruka. Tada je samo potrebno da budeš iskren i ažuran i vrlo brzo ćeš prodaju privesti kraju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.