slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

PILATIQ pilates reformer

2.600 €

Užice
Novo
Dostupno odmah
34
0
pre 3 dana
Form
Član od 09.08.2011.
Svi oglasi

     PILATIQ  je ime reformera domaće proizvodnje za koji smo uvereni da će vrlo brzo naći put ka sve većem broju pilates studija koji su se opredelili za ovaj moderan pristup održavanja fizičke forme i opšteg zdravlja.
     Za glavnu konstrukciju mašine je odabrano jasenovo drvo koje je na domaćim prostorima poznato kao veoma izdržljivo. Jasen je posle najfinije završne obrade tretiran savremenim ekološkim lakovima.

     Svi metalni delovi su od poliranog  inoxa ( nerdjajući čelik )

     Kaiševi, ručke, rukohvati kao i sve tapacirane podloge su od PRIRODNE BOX kože. Ovaj materijal je izabran jer je prirodna koža nesumljivo najbolji materijal koji želimo pored sebe tokom napornog vežbanja. BOX koža ( kaiševi za pantalone i stara razna vojna oprema ) je uz adekvatno održavanje praktično večna, a starenjem čak i dobija na izgledu. Ako posle niza godina i dodje do estetskih oštećenja, nije potrebno ponovno tapaciranje, već se jednostavnim postupkom farbanja koža može vratiti u skoro idealno prvobitno stanje.

      Za sva mesta koja su podlozna mehaničkom habanju  i opterećenjima  primenjene su industrijske komponente i rešenja koja su prilagodjena višegodišnjoj eksploataciji  ( višečasovni rad svakog dana tokom više godina ).

     Opruge su takodje domaće proizvodnje izradjene od sertifikovane italijanske klavir žice u hrom zaštiti.   Ovo im daje postojanost  kao i trajno zadržavanje istih elastičnih karakteristika nezavisno od stepena i vremena upotrebe.  

      Svi ovi materijali i rešenja su rezultirali jednim vrlo kvalitetnim pilates reformerom koji je namenjen profesionalnim pilates studijima gde će u potpunosti ispunjavati uslove svakodnevnog rada tokom niza godina.

   I pored svih karakteristika ovog reformera kao profesionalne mašine uspeli smo da cenu proizvoda zadržimo nešto malo iznad sličnih kineskih proizvoda na tržištu. Za malu razliku u ceni trajno  rešavate  pitanje nabavke kvalitetne mašine za vaš pilates studio.

  Čak je i za amatersku upotrebu preporuka nabavka kvalitetnog pilates reformera koji će i vaši unuci moći da koriste.

   Imaćete i izuzetan komad nameštaja. Ova kombinacija materijala inox, drvo, koža se može uklopiti u skoro bilo koji dizajnerski enterijer. O samom odabiru materijala govori i činjenica da na njemu skoro da nema  plastičnih delova.

   Pri radu skoro nečujan.

   Sama težina sklopljene mašine od skoro 200kg govori o robusnoj i profesionalnoj izradi.

   Dimenzije (reformer sa tower-om): 233 X 70 X 207

  

GARANCIJA  3 godine

 

CENE

 

1.   Reformer bez tower-a

Oprema:

- par jednostrukih koznih ručki

- par dvostrukih kožnih ručki

- par drvo, koža ručki
- horizontalni jastuk

- kaiš za noge

- komplet od šest opruga ( po dve žute, zelene, crvene )za pokretna kolica

Cena:   2600 eur

 

 

2. KLUPICA ( BOX ):   150 eur

 

 

3.   REFORMER sa tower-om

Oprema:

- par jednostrukih kožnih ručki

- par dvostrukih kožnih ručki

- par drvo, koža ručki

- drvena šipka
- horizontalni jastuk

- vertikalni jastuk

- dodatna platforma

- kaiš za noge

- komplet od šest opruga ( po dve žute, zelene, crvene )za pokretna kolica

- komplet od cetiri opruge ( dve žute, dve zelene ) za tower

 

Cena: 3700 eur

 

 

 

 Vaš PILATIQ   

 

      

 

tags : pilates, pilates reformer, sprave za vezbanje, teretana, pilates studio, opruge za vezbanje, reformer

 


  

 

ID Oglasa: #166931718
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.