• Fitnes i vežbanje
  • Steznici, pojasevi, štitnici i rukavice
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Steznik za koleno

Steznik za koleno sa ojacanjem, koriscen samo nedelju dana. ...

2.000 din
9
0

postavljen

pre 2 dana

Beograd | Novi Bg.

Pojas za kicmu

Pojas za kicmu. Univerzalna velicina, za muskarce i zene. Slanje ...

750 din
2
0

Beograd | Zemun

Fitnes rukavice

Fitness rukavice Visokokvalit... rukavice ojačane specijalnom vrstom gela koji ...

950 din
12
2

Žabalj

oprema za plivanje

Nikad koriscena oprema za pocetnike u plivanju

20 €
1
0

postavljen

juče

Pirot

Idi na

Steznici, pojasevi, štitnici i rukavice

Šta god da tražiš od rekvizita za vežbanje i dodatnu zaštitu, pogledaj najpre ponudu na KupujemProdajem. Ovde možeš pronaći praktično sve od opreme za sport i rekreaciju. Ukoliko su ti potrebni steznici, pojasevi, štitnici i rukavice koje planiraš da koristiš za svoje redovno vežbanje, pogledaj među oglasima koji su postavljeni i izaberi odgovarajuće za sebe. Najbitnije je što ćeš kupovinu obaviti brzo, lako i sigurno, a jednostavnim pretraživanjem oglasa pronaći ćeš ponudu koja je najpovoljnija.

Takođe, ako imaš višak opreme za fitnes, prodaj je lako na KupujemProdajem i iskoristi priliku da pronađeš i nabaviš nove modele steznika, pojaseva, štitnika i rukavica za vežbanje.

Kompletiraj svoju opremu za vežbanje

Skoro za svaku fizičku aktivnost potrebna je odgovarajuća oprema, bez obzira na to da li se radi o vežbanju kod kuće ili u teretani. Bilo da se radi o vežbama za jačanje mišića, oblikovanje tela ili regulisanje težine, na KupujemProdajem možeš pronaći veliki izbor opreme poput steznika, pojaseva, štitnika i rukavica za vežbanje. Kupi ih po povoljnim cenama od pouzdanih prodavaca sa kojima je dogovor brz i lak. Ukucaj u pretrazi naziv artikla koji tražiš i prikazaće ti se svi postojeći oglasi za proizvode koje tražiš, a nalaze se na KupujemProdajem. Izaberi iz ponude model i brend i kompletiraj svoju opremu za vežbanje. Ukoliko se steznici, pojasevi, štitnici ili rukavice koji su ti potrebni trenutno ne nalaze u ponudi, sačuvaj pretragu prema svojim kriterijumima. Kada sledeći put pretražuješ, imaćeš opcije koje si uneo, a na mejl ćeš prvom prilikom dobiti obaveštenje da su postavljeni oglasi sa artikilima koji su ti potrebni.

Prodaj ono što ne koristiš

Na KupujemProdajem ne samo da možeš da kupiš opremu za sport i rekreaciju već si u mogućnosti da brzo i lako prodaš ono što ti iz nekog razloga više nije potrebno. Bilo da si individualac koji ima višak opreme za vežbanje ili si vasnik teretane, sve što ne koristiš možeš da oglasiš na KupujemProdajem.

Registracija na sajtu je poptuno besplatna i obavezna je ukoliko si prodavac. Napiši jasan naslov oglasa, dodaj fotografije i opiši sve detalje proizvoda. Svejedno je da li prodaješ novu ili polovnu opremu za vežbanje, bitno je da u opisu oglasa naznačiš njihovo realno stanje. Zainteresovani kupac javiće ti se prvom prilikom putem kp poruka. Poštovanje rokova i dogovora sa kupcem doneće ti pozitivne ocene na KupujemProdajem, što će uticati na tvoje naredne prodaje i pronalaženje novih kupaca.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.