slika
slika
1 od 2

Korektivni pojas za sagorevanje masti i celulita

1.300 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
160
11
pre 9 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
Појас за сагоревање масти
Специјална тканина има јединствену способност да подиже температуру тела где додирује појас. Појављује се појачано знојење: особа почиње да се зноји четири пута више него обично. Ово нежно „ загревање“ помаже да се ослободите вишка масних наслага и токсичних супстанци које се накупљају у масном ткиву. Процес мршављења је четири пута бржи него да се не користи неопренски појас. Непотребна маст одлази, кожа се затеже.
Ускоро ћете видети резултат редовне употребе појаса. Масни набори у струку ће се смањити у запремини, а стомак ће приметно изгубити тежину. Временом, ефекат ће се само интензивирати. Ваша фигура ће постати све виткија и прикладнија. Стомак ће постати раван, чврст и леп.

Mogucnost preuzimanja lično Novi Beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom ili bexom 0644737001 Darko
Ime i prezime
Ulica i broj
Mesto
Broj telefona
ID Oglasa: #132505687
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.