• Fitnes i vežbanje
  • Tegovi, šipke i stalci
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
York tegovi 50kg

York tegovi 50kg, podesivi

9.000 din
14
0

postavljen

juče

Stara Pazova

Tegovi 16kg + dve sipke

Na prodaju 16, 5kg tegova i dve jednorucne sipke(jednoj ...

4.500 din
Zamena moguća
17
1

postavljen

juče

Smederevo

Idi na

Tegovi, šipke i stalci

Bilo da se bodi-bildingom baviš profesionalno ili želiš da opremiš svoju kućnu teretanu, pretraži najpre KupujemProdajem, jer je velika verovatnoća da neko prodaje baš ono što ti želiš. Na KP-u možeš pronaći oglase za različitu opremu koja služi oblikovanju i jačanju tela. Možeš pronaći tegove, različite dužine i modele šipki za vežbanje, stalke i slično.

Ono što ti više nije potrebno od bodi-bilding opreme - prodaj. Na taj način rešićeš se suvišne opreme i doći do novca za nabavku novih rekvizita za vežbanje.

Opremi svoj prostor za vežbanje

Ako radiš na tome da ojačaš telo, da ga oblikuješ i zategneš ili da regulišeš telesnu težinu, i hoćeš da nabaviš adekvatne tegove, pretraži KP. Pogledaj ponudu tegova na KupujemProdajem i izaberi modele, oblike i težine shodno svojim potrebama. Tu su i kompletni setovi tegova za opremanje profesionalnih teretana i fitnes centara koje možeš nabaviti brzo, lako i pouzdano.

Ukoliko vežbaš kod kuće, i tražiš set tegova čiju ćeš težinu uskladiti sa svojim fizičkim mogućnostima ili sa savetima instruktora koji prati tvoj rad, jednostavno detaljno pregledaj ovu grupu proizvoda. U zavisnosti od cilja koji želiš da postigneš vežbanjem, pored seta tegova biće ti potrebna dodatna oprema za vežbe snage i oblikovanja tela. Šipke za tegove obavezne su u svakoj teretani i fitnes centru, a ukoliko je tvoja odluka da vežbaš kod kuće, možeš da priuštiš sebi odgovarajuće šipke za tegove. Na KP-u možeš pronaći stalke koji će ti pomoći da efikasnije organizuješ i rasporediš težinu tegova tokom vežbanja.

Imaš višak opreme za teretanu? Pronađi kupca!

Bodi-bilding je sport u kome se stalno podižu granice, neprestano se napreduje tako da se neke težine vremenom prevazilaze. Kada se to desi, slobodno prodaj ono što si prevazišao a nabavi opremu koja ti je neophodna za dalji napredak. Ovo se pre svega odnosi na tegove različitih težina i modela, a zatim i na dodatnu opremu kao što su šipke i stalci za tegove. Ako ti iz nekog drugog razloga ovi rekviziti više nisu potrebni, ne dozvoli da sakupljaju prašinu u uglu tvoje teretane, dok neko na internetu uveliko traži upravo ono što ti imaš. Prodaj fitnes opremu na KupujemProdajem brzo i pouzdano.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.