slika
slika
slika
1 od 3

Točak za vezbanje abdominal wheel

1.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
135
5
pre 7 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Trimusketara
Član od 09.02.2018.
Svi oglasi
Ovaj proizvod ima jednostavan i pojednostavljen koncept dizajna, teško da treba da učite! Operacija je vrlo jednostavna, zbog male težine i umerene veličine, lakše je rukovati. [Stabilni točak sa jednim točkom] Dizajn glatkog rada jednog točka može da obezbedi ravnomernu raspodelu težine i bolju stabilnost, a trbušni točak održava uravnoteženim. Glatki dizajn osigurava dobro raspoloženje za trening. [Neklizajuća ručka] Ručka je dizajnirana sa posebnim uzorcima; kako bi se sprečila opasnost od iznenadnog otpada drške sa ruke tokom vežbanja, a udobna drška može produžiti vreme treninga. [Može se koristiti u bilo kom trenutku] Dizajn površine tela točka je od dobrog materijala, nije ga lako deformisati, jedinstveni prigušeni dizajn, ne boli pod. Kada koristite trbušni mišićni točak, možete trenirati kod kuće, u kancelariji ili u sobi za vežbanje, a pod neće biti oštećen.

Mogucnost preuzimanja licno Novi beograd ili slanje brzom postom ostavite podatke saljem postexpresom kontakt 0644737001 Darko
Ime i prezime
Ulica i broj
Mesto
Broj telefona
ID Oglasa: #109968149
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.