slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

SWEAT SHAPER traka za vezbanje 1.6m

450 dinZamena moguća

Merošina
Kao novo - nekorišćeno
586
24
pre 4 dana
Odgovara na 57% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
SALEKS alati ✅
Član od 29.11.2011.
Svi oglasi

Sweat Shaper široka, elastična traka za vežbanje se koristi za jačanje mišića, povećanje snage, pokretljivosti i fleksibilnosti tela. Ove trake osim za vežbanje i jačanje tela, koriste se i u procesu rehabilitacije, ali i za povećanje funkcionalnih sposobnosti profesionalnih sportista.

Ove elastične trake za vežbanje su priznate od strane Američkog udruženja fizioterapeuta (APTA) i priznate su kao svetski originalni sistem za treniranje sa progresivnim otporom. Sweat Shaper trake se razlikuju od drugih elastičnih traka za vežbanje po tome što su izuzetno otporne na pucanje, i mogu trpeti istezanje i do 3 puta svoje dužine.

 

APTA priznate trake za vežbanje

Thera-Band trake su namenjene vežbanju celog tela i svih mišićnih grupa ponaosob. Mogu da se koriste za vežbanje kod kuće, ali i da pruže korisnu podršku u teretani. Izuzetno su zgodne za putovanja, jer pomoću njih nećete morati da prekidate sa vežbanjem čak ni kada ste na odmoru.

Gume za vežbanje ovog poznatog brenda su pogodne za pilates, za aerobik, za bokserske treninge, za borilačke sportove, itd.  

 Otpor koji ove trake pružaju se kreće od 0.9 kg do 9.5 kg.

Princip odabira boja treba da bude u skladu sa fizičkim potencijalima osobe koja trenira, a služe kao i siguran pokazatelj napretka osobe koja trenira.

Sirina 15cm, duzina 160cm. . . . rastegljivost preko 4m

ID Oglasa: #107657267
Informacije

NE RADIMO od 29. apr do 7. maja

 

 

NIJE MOGUĆE LIČNO PREUZIMANJE

 

Prodaja preko kurirskih sluzbi

 

Članovi bez ocena i sa negativnim ocenama se automatski blokiraju zbog rizika od povrata paketa,

 

Ako nemamo neki artikl radimo brzo na nabavci ili brišemo oglas

 

Poručenu robu do 12h šaljemo istog dana

 

Isporuka 3 do 5 dana

 

Ne saljemo robu na KiM

 

Nisam firma

 

 

 

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.