slika
slika
1 od 2

Zatvorene elastične trake za aerobik jogu i fitnes 5 u 1

990 din

Zrenjanin
Novo
796
23
pre 15 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Iron Sport Doo Zrenjanin online
Član od 30.03.2015.
kp izlog
  • Cena: 990 din (dostava je 300 din)
      (otkup + poštarina = 1290 din)
Slične otvorenim pilates trakama za aerobik, jogu i fitness, zatvorene elastične trake takodje spadaju u osnovne aerobik, joga i fitnes rekvizite. Opšti naziv za ove zatvorene elastične aerobik trake je Yoga Band set (5 in 1), latex trake za aerobik, jogu i fitnes. Zatvorene elastične traka za vežbanje prodaju se u setu od 5 kom. (5 boja=5 jačina), gde svaka boja označava odredjenu jačinu. Najjača elastična zatvorena traka je ujedno i najdeblja i tako redom sve do najslabije zatvorene trake koja je najtanja. Boje traka u setu mogu da variraju ali set uvek sadrži 5 traka koje su spakovane u malu torbicu koja se lako nosi ili pakuje u ranac. Dimenzije zatvorenih traka su 5x25cm. Sa zatvorenim pilates trakama se vežba tako što se one navuku na obe ruke i rastežu, ili se navuku na obe noge i rastežu (koristan rekvizit za vežbanje butnih mišića i mišića ruku i nogu).  Različit otpor traka daje i različite težine/nivoe vežbanja(više ponavljanja sa manjim otporom se koristi za definiciju, dok manji broj ponavljanja sa većim otporom daaje masu i snagu. YogaBand trake mogu da se koriste i za zagrevanje pre vežbanja sa drugim rekvizitima ili spravama, ali isto tako sa njima može da se odradi i celokupan trening bez korišćenja bilo koje druge sprave ili rekvizita. Yoga Band zatvorene elastične trake za vežbanje se prave od gume koja u sebi sadrži visok procenat prirodnog kaučuka koji daje potrebnu elastičnost.  Slični proizvodi YogaBand-u su expanderi za noge, opruga za ruke i noge, i opruge za razvlačenje sa više opruga(možete vežbati sa jednom ili više opruga).
YogaBand set 5 u 1 zatvorene elastične trake za aerobik jogu i fitnes korisnik može lako da nosi u torbici jel ne zauzimaju puno mesta u tašni/torbi i trening se odvija gde got to poželite ( na poslu,  u kući, na odmoru . . . ).  I redovni posetioci aerobik, joga i fitnes klubova često u kući/stanu imaju ove trake iz razloga što mogu da odrade trening u sopstvenom domu ako iz nekog razloga izostave trening u klubu.  YogaBand set 5 in 1 zatvorene elastične trake za aerobik jogu i fitnes se koriste kako u grupnim tako i u personalnim treninzima a popularne su u mnogim aerobik, joga i fitnes klubovima. Koriste ih podjednako pripadnici oba pola.

Za dostavu i račun potrebni:       
Ako ste građanin (fizičko lice):   GRAD, ADRESA, IME I MOBILNI
Ako ste firma, udruženje ili klub:   NAZIV, ADRESA, PIB I MOBILNI
(nakon ostavljanja podataka porukom obaveštavamo o danima isporuke)

dodatni telefoni za informacije:   023/531-890 , 023/530-511 , 063/521-435 , 062/88-38-291
Viber telefon: +381(0)62/269-193

 

O Vašim pravima kao internet kupca, kao i propise vezane za internet trgovinu možete pogledati na sledećem linku https: //iron. rs/pravilnik-prodaje

ID Oglasa: #102031525
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.