slika
slika
slika
1 od 3

Maxell Baterija CR 2032 Blister 1PAK

144 din

Novo
Subotica
69
0
pre 3 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Dudi Co online
Član od 23.10.2018.
kp izlog

Klikom na KP Izlog pogledajte ponudu naših proizvoda                        ↑  ↑  ↑  ↑   ↑ ↑ ↑  ↑ ↑ ↑  ↑ ↑ ↑

Maxell Baterija CR 2032 Blister 1PAK


- Dugmasta baterija CR2032/1BL MAXELL
- Lithiumska dugmasta baterija Maxell
- Napon: 3,0 V
- Tip: CR2032BL
- Cena po komadu

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kontakt preko KP

Za sva pitanja i dodatne informacije stojimo Vam na raspolaganju radnim danima od 08h – 16h ili0695567006 (poziv, sms, Viber )     web2@dudico. com

Garantujemo Vam da radimo samo prodaju NOVIH proizvoda!  Dobija se fiskalni račun. Garancija 2 godine saobraznosti.  Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača.
Kod nas možete pronaći širok asortiman bele tehnike, televizora, malih kućnih aparata i kuhinjskog programa, klima i grejnih tela, telefona, audio, video, IT uređaja i dodatne opreme, aparata za negu i ulepšavanje poznatih svetskih brendova Beko, Gorenje, Bosch, Iskra, HP, Vivax, Fox, Philips, Tefal, Rowenta, Marvo.
Za sledeće brendove : T’nb, Maxell, Vogel’s, Holmios, Ksix, Platinet, Akai, NGS, MeeTion, Mcdodo smo DIREKTNI UVOZNICI.

Robu šaljemo kurirskom službom po celoj teritoriji Srbije. Rok isporuke je od 2-7 radnih dana (može da bude i ranije). Mogućnost ličnog preuzimanja u našim maloprodajnim objektima. Plaćanje se vrši: pouzećem, platnim karticama, virmanski , čekovima, na kredit ili e-bankingom.

Potrebni podaci:
Ime I prezime
Adresa (ulica i broj)
Grad (poštanski broj)
Broj telefona                  

                                                                   Vaš Dudi Co.

ID Oglasa: #136499744
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.