slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Sony A7R A III A7 R A 3 body - PCFOTO

2.150 €

Beograd | Čukarica
Novo
1.426
17
pre 15 dana
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Pcfoto online
Član od 13.02.2013.
Svi oglasi

Sony A7R III je opremljen BSI Exmor R CMOS senzorom od 42.4MP sa anti-refleksivnim AR premazom. Brzina Sony A7R III ogleda se i u njegovom autofokusnom sistemu, koji se sastoji od 399 AF tačaka sa detekcijom faza, koje pokrivaju oko 68% kadra i po horizontali i po vertikali.   Što se tiče video zapisa, Sony A7R III, naravno, snima 4K video. Moguće je snimati UHD 4K celom širinom senzora. A7R Mark III može još da se pohvali opcijom Hybrid Log Gamma (HLG), koja je prvi put viđena kod Panasonic GH5.  Još jedna bitna novina kod Sony A7R III je tzv.  Pixel Shift Multi Shooting mod, koji ispaljuje 4 fotografije zaredom i kod svakog novog ispaljivanja pomera senzor za po jedan piksel, tako da je svaka pozicija piksela na poslednjoj fotografiji uhvaćena sa crvenim, plavim i dva zelena piksela.   Štaviše, A7R III poseduje dva slota za memorijske kartice (jedan je UHS-II), kao i dva USB ulaza.  Ono što je izostalo da bude pomenuto jeste da A7R Mark III nudi veoma širok dinamički raspon od čak 15 blendi. Wi-Fi funkcija se podrazumeva.

Za najbolju cenu za Sony objektive i fotoaparate u Srbiji, kontaktirajte nas na navedene brojeve telefona.



PCFOTO. BIZ je specijalizovana prodavnica iz Beograda koja se bavi prodajom isključivo NOVE foto-video opreme sa garancijom. Nudimo širok asortiman fotoaparata, kamera, objektiva, baterija, punjača, memorijskih kartica, bliceva, studijske opreme, stativa, stabilizatora, torbi - mnogo više od onoga što je objavljeno na oglasima. Vršimo isporuku za Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru. Za sve detalje, posetite naš sajt, ili nas jednostavno pozovite na +381642316580.

U obzir dolazi isključivo PRODAJA. Zamena NIJE AKTUELNA.

Svi upiti za zamenu biće IGNORISANI.

* S obzirom na to da se naš sajt redovno ažurira, za svaki slučaj proverite na njemu da nije došlo do promene cene.

Više informacija o ovom proizvodu potražite na našem PCFOTO sajtu.

Tel: 011 407 21 09
Mob: +381 65 231 6580
e-mail: office@pcfoto. biz

ID Oglasa: #72135390
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.