• Foto-aparati i kamere
  • Rasveta | Blicevi, blic glave i LED
  • Mesto
  • Stanje
Zlatni Oglas
Zlatni Oglas
Godox X2t triger za nikon

Jako malo korišćen, u perfelktnom stanju, potpuno ispravan. Može ...

38 €
Zamena moguća
2
0

postavljen

danas

Beograd | Savski venac

Idi na

Rasveta | Blicevi, blic glave i LED

Oprema za osvetljenje prilikom fotografisanja kao što su blic glave za fotoaparate, ring light, svetlo za selfie, LED rasveta i difuzori, ima ključnu ulogu za postizanje vrhunskog kvaliteta fotografija i video snimaka. Upravo zato su blicevi i rasveta za fotografisanje nešto što je potrebno ne samo profesionalcima, već i amaterima koji se bave fotografijom.

Bez obzira da li si u potrazi za foto rasvetom ili prodaješ LED osvetljenje, difuzore, ring light, svetlo za selfie, KupujemProdajem je tu kako bi ti pomogao da brzo i lako ostvariš svoj cilj.

Veliki izbor rasvete za fotografisanje

Bez obzira da li samo fotografišeš selfie i praviš slike za sebe ili se profesionalno baviš snimanjem i želiš da postigneš veću dinamiku na svojim fotografijama i video snimcima, rasveta će zasigurno biti od ogromne pomoći da tvoj rad izgleda zaista posebno i profesionalno. Jedino na šta je potrebno da obratiš pažnju jeste koji izbor rasvete je pravi za tvoje potrebe.

Bez obzira na to da li ti je potrebna blic glava, LED svetlo, ring light za selfie ili difuzor, na KupujemProdajem ćeš, u samo par klikova, zasigurno pronaći širok izbor rasvete različitih proizvođača i cena.

Tražiš ili prodaješ foto rasvetu – na pravom si mestu

Od bliceva i opreme za osvetljenje koja lako staje u ranac, do profesionalne studijske rasvete, na KP možeš ponuditi ili pronaći novu i polovnu opremu za osvetljenje, bliceve, LED rasvetu, ring light i drugu dodatnu foto opremu različitih brendova.

Ukoliko želiš da prodaš svoju opremu za osvetljenje postoji velika mogućnost da ćeš kupca pronaći baš među milionima korisnika KP-a. Potrebno je samo da se registruješ i postaviš svoj oglas sa što boljim opisom onoga što nudiš i fotografijama.

Na drugoj strani, ako tražiš rasvetu, među velikim brojem oglasa zasigurno ćeš pronaći tačno ono što ti je potrebno.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.