Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Foto-aparati i kamere > Foto-adapteri

slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Meike MK-C-AF4 - EF-EOS M / EF-M adapter

40 €

Kao novo - nekorišćeno
Kragujevac
1.114
44
pre 10 dana
Milan online
Član od 26.08.2015.
Svi oglasi
Autofokusni adapter za montazu EF i EF-S objektiva na EOS M tela (EOS M, M2, M3, M5, M6, M6 MKII, M10, M50, M100, M200). Adapter je dobrog kvaliteta i u radu nema razlike u odnosu na originalni Canon adapter. Apsolutno svi objektivi rade bez ikakvih problema, kao da su na bilo kom DSLR telu. Provereni sa svi mogucim objektivima, EF, EF-S, USM, STM. . . Pa cak i neki stariji objektivi koji ne rade dobro na digitalnim telima, po nekad bolje rade na EOS M sa adapterom. Za razliku od originalnog Canon adaptera, kuciste je od plastike, ali je bajonet metalni. Ima na sebi navoj za postavjanje na stativ, kako bi se pomerilo teziste i smanjilo opterecenje  na bajonet. Adapter je potpuno nov, u originalnoj kutiji, dolazi sa oba poklopca.

Garantujem za tacnost podataka, i u slucaju bilo kakvog nedostatka koji nije opisan ili prikazan na fotografijama, vracam novac zajedno sa troskovima slanja. Preuzimam punu odgovornost za pakovanje i transport, i u slucaju ostecenja nadoknadjujem stetu/vracam novac.   Odgovaram na sva pitanja, a komunikacija moze bilo kako: KP, SMS, Viber, WhatsApp, poziv.
ID Oglasa: #101759439
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.