slika
1 od 1

Skeniranje negativa 135/120: 3200 dpi, JPEG

890 din

Beograd
2.010
30
pre 3 dana
Vlada
Član od 30.12.2014.
Svi oglasi

Vršimo uslugu skeniranja crno-belih i kolor negativa formata 135, 120, slajd (dijapozitiva) i plan filmova (do veličine 8 x 10 inča), u rezoluciji 3200 dpi, 4800 dpi i većim. Formati fajlova mogu biti JPEG ili TIFF (cena skeniranje negativa u TIFF formatu iznosi 1040 dinara) .

S obzirom na to da nam je pružanje kvalitetne usluge prioritet, svaki pojedinačni kadar ručno obrađujemo (izrez, podešavanje histograma). Omogućavamo izbor načina skeniranja, koji u potpunosti možete prilagoditi svojim potrebama. Najpre vršimo test skeniranja i dostavljamo Vam fajlove na e-mail, kako biste pre otpočinjanja posla, mogli da proverite kvalitet i date nam odobrenje za nastavak.

  Vaš negativ vraćamo u identičnom stanju u kome smo ga dobili, a fajlove ćemo dostaviti putem e-maila. Rok za isporuku fajlova i vraćanje negativa zavisi od trenutnog obima posla i predmet je dogovora sa naručiocem usluge.

Proizvodi koje prodajem su novi. Naručene proizvode šaljem Post Express-om na željenu adresu, bilo gde u Srbiji.

Troškove poštarine i provizije za uplatu snosi kupac, bez obzira na iznos porudžbine.

Uplata se vrši pouzećem po prijemu kupljene robe u gotovini, a nekada će biti neophodna uplata unapred.

 

Telefon je 069/1413150.  

 

 

ID Oglasa: #41289898
Informacije

Porudžbine šaljemo post expressom. Kupac snosi trošak dostave.

Sve što oglašavamo je na stanju, u suprotnom brišemo oglase.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.