Oglas trenutno nije aktivan

Oglašivač je privremeno povukao oglašeno iz ponude.
Pogledajte slične oglase u grupi Građevinarstvo > Brave, kvake i šarke

slika
slika
slika
slika
1 od 4

Rucica (kvaka) sa zakljucavanjem NOVO

1.199 din

Beograd | Zvezdara
Kao novo - nekorišćeno
2.094
42
pre 13 dana
Vladimir
Član od 05.10.2008.
Svi oglasi
RASPRODATO, imamo drugi bolji model




Masivna celicna rucica plastificirana u beloj boji sa funkcijom zakljucavanja u zatvorenom polozaju. Moze se koristiti za skoro sve PVC i drvene prozore i balkonska vrata, za aluminijumske prozore i balkonska vrata ne moze. Rastojanje izmedju rupa za srafove je standardno ~ 43mm (od centra jedne rupe do centra druge), cetvrtka je standardna duzine 38mm, a sam rukohvat rucice je ~ 90-100mm. Srafovo su standardni za PVC prozore duzine 40mm.  
Uz rucicu dolaze 2 srafa, 1 maska gornjeg srafa i 1 kljuc. Kljucic je relativno prost i nije ga nemoguce improvizovati nekim slicnim.  
Namena ove rucice je sprecavanje otvaranja prozora/vrata bez nadzora/dozvole (mala deca, stariji ili bolesni ljudi kojima je neophodna pojacana kontrola), kao i znacajna protivprovalna zastita koja deluje na taj nacin sto onemogucava provalniku da sa spoljne strane zavuce neku alatku kojom polako pokrene mehanizam koji lancanom reakcijom okrene rucicu i tako otvori vrata/prozor kao da ih je maltene iznutra otvorio, video sam vise puta tako obijena vrata, a to sa ovom rucicom ne moze da se desi tako lako, tako da je pametno imati je na prozorima i vratima da kada izlazite iz kuce ili stana zakljucate i njih kao dodatnu protivprovalnu zastitu.  

U mogućnosti smo da ponudimo i ostale delove za servisiranje, ugradnju i zamenu elemenata  vrata, prozora, roletne ili komarnika. U ponudi se nalaze:                  


- Mehanizam (okov) za prozore i vrata kao što je šarka, ručica, kvaka, itd. , . . . ,              
- Delovi za roletne kao što su automat gurtne za roletnu, gurtna (kanap, traka) za roletnu, stoper za roletnu, odbojnik za roletnu, osovina za roletnu, itd. , . . .                  
- Delovi za komarnik, opruga za komarnik, mrežica za komarnik, itd. , . . .                
- Okapnice (solbank, podprozorska daska) u raznim veličinama

Uz sve proizvode koje prodajemo nudimo i ugradnju istih i mogućnost izrade po meri.                

Budite slobodni da nas kontaktirate.
ID Oglasa: #24053959
Informacije

Kontakt iskljucivo preko POZIVA, SMS-a, VIBER-a ili WHATSAPP-a.

 

Za porucivanje posaljite:

 

- Ime i prezime

- Preciznu i kompletnu adresu

- Broj telefona

- Opis robe koju porucujete

 

Potvrdicemo Vam slanje pozivom ili porukom.

 

Hvala na razumevanju.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.