slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Utovarivač Axpan Pro AX Loader

5.500 €

Paraćin
Kao novo - nekorišćeno
17.025
118
pre 10 dana
HYDRO MAG
Član od 20.07.2015.
Svi oglasi
Mini mašine specijalizovane za građevinarstvo, poljoprivredu, uredjenje zelenih površina, i drugih namena. Mašine su srpskog porekla i proizvode se u Paraćinu kooperacijom francuskog lidera u oblasti hidraulike Hydro Mag doo i francuskog inženjerskog tima AXPAN Pro.  

Svim potencijalnim kupcima omogućavamo probnu test vožnju mašine, tako da ste u tom slučaju sigurni šta kupujete i šta mašina zapravo može da uradi prilikom upotrebe.  

Upotreba:
Podjednako je pogodan za profesionalnu i kućnu upotrebu, tako da se naša prodaja odnosi kako na pravna tako i na fizička lica. Tim inženjera je posebno dizajnirao ruku mašine, kako bi sila dizanja bila najbolje iskorišćena i da se podjednako dobro koriste različiti tipovi alata. Maksimalna visina dizanja i prelomna tačka zgloba je 160 cm od tla.   Po mišljenju mnogih svako veće domaćinstvo ili poljoprivredno gazdinstvo bi trebalo da raspolaže sa jednim ovakvim utovarivačem jer prilikom utovara zamenjuje i nadmašuje tri fizička radnika. Posebna pogodnost kod utovarivača je lako transportovanje auto prikolicom ili kombijem zbog svoje specifične težine koja ne premašuje 700 kg sa sve pratećom opremom.

Alati:
Utovarivač AX Loader vam daje mogućnost korišćenja velikog broja alata. Moguće je koristiti preko 20 alata različitih namena. U ponudi imamo osnovne alate koje su naši inženjeri usavršili, dok početkom 2019 godine možete da očekujete sledeće alate (grtalica za sneg, kosilica žbunja i korova, lanac za kopanje, mešalica za beton. . . )

Spisak alata u trenutnoj ponudi:

  • Utovarna lopata - standardni alat koji dolazi uz AX Loader
  • Hvatač/grabilica za stajsko djubre - 550 evra
  • Daska za čišćenje snega - 320 evra
  • Viljuškar za terete do 250 kg - 280 evra
  • Spiralna burgija za bušenje rupa - 320 evra

Prednosti:  
Utovarivač AX Loader po klasifikaciji spada u grupu polu-profesionalnih utovarivača pre svega zbog svoje težine, a značajno je da se po evropskom zakonodavstvu može uvrstiti ne samo u građevinske već i u poljoprivredne mašine. Ovo je veoma korisna stavka jer poljoprivrednici mogu podnositi programe kod određenih fondova za sufinansiranje kupovine mašine. AX Loader po klasifikaciji ne spada u grupu profesionalnih utovarivača ali je jako bitno napomenuti da ispunjava sve tehničke norme i standarde za upotrebu na profesionalnim poslovima, posebno u firmama koje imaju rigoroznu kontrolu bezbednosti na radu. Utovarivač poseduje: rotaciju, rikverc sirenu, sirenu, rol-bar, noćno svetlo, brojač radnih sati. . .

Problem sa transportom može predstavljati još jedan neizostavni problem tako da i to uzmite u obzir prilikom izbora utovarivača. Na osnovu navedenog dolazimo do zaključka da dobijate po znatno povoljnijim uslovima utovarivač koji može završiti veći deo istih poslova kao profesionalni a uz to imate odličan odnos cene i kvaliteta.
Svim potencijalnim kupcima omogućavamo probnu test vožnju mašine, tako da ste u tom slučaju sigurni šta kupujete i šta mašina zapravo može da uradi prilikom upotrebe.

Komponente koje ulivaju poverenje:  
Pogonski motor Briggs & Stratton XR1450 USA
Hidraulični razvodnik BLB Italy 
Hidromotori M+S Italy
Gusenice Mini-Top Italy
Hidraulična pumpa Hydromag France
Hidraulična creva Manuli Italy
Hidraulični ventili Oleodinamica Italy
Hidraulični hladnjak AKG Germany
Sistem filtracije ulja MP Filtri Italy
ID Oglasa: #68167856
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.