slika
1 od 1

Kotao na čvrsto gorivo BOSCH Solid 2000+pelet SFU 32TR

330.000 din

Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Bel-fast d.o.o.
Beograd | Palilula
Član od 20.03.2021.
Svi oglasi
Novo
479
7
pre 2 dana

 PELET SISTEM-PRIBOR 27-32

 

Set za pelet

Set za pelet čine:
– Kotao na čvrsto gorivo BOSCH Solid 2000 B
– Gorinik PELET BRENN 2000 sa transporterom i integrisanom automatikom
– Rezervoar za pelete zapremine 190 litara
– Vrata za ugradnju gorionika
– Šamotne opeke
– Čepovi za tercijalni vazduh

Transporter peleta

Uređaj poseduje dva pužna mehanizma: primarni za dovod peleta iz rezervoara i sekundarni u samom gorioniku za optimalnije doziranje i efikasniji proces sagorevanja. Oba pužna mehanizma su sinhronizovana tako da ne dolazi do zaglavljivanja peleta.

Automatika

Automatika u opsegu isporuke namenjena za korišćenje i upravljanje sistemom grejanja i pripreme tople vode. može se postaviti na rezervoar ili na zid

Regulacija

Mogućnost kontrolisanja cirkulacione pumpe, pumpe sanitarne vode, glavnog i pomoćnog pužnog mehanizama.
Mogućnost dodatnog povezivanja sa 220V On/Off sobnim termostatom TRZ 12-2 (ne spade u opseg isporuke).

Rezervoar

BOSCH ima u ponudi rezervoar zapremine 190 litara / 140 kg. Rezervoar je malih i kompaktnih dimenzija i lako se postavlja pored kotla. Ovaj rezervoar je dovoljan za grejanje kuće kvadrature ca. 100 m2 za ca. 3 do 5 dana.

Vrata za montažu pelet gorionika

Da bi montirali gorionik, potrebno je promeniti vrata na samom kotlu.

U ponudi su dva gorionika, snage do 34 kW i od 55 kW, odnosno 3 različitih setova za pelete. Set ćete odabrati na bazi dva podatka: raspoložiove visine dimnjaka i potrebne snage za grejanje. Za kuće sa nižim dimnjakom (do 7m) na raspolaganju su snage 27 i 32 kW, a za kuće sa boljim dimnjakom 27, 32 i 45 kW.
Veoma je bitno da se koristi kvalitetan pelet, izrađen od drveta, koji garantuje ravnomeran i stabilan rad, i najmanju potrošnju u kilogramima.  Na gorionike PELET BRENN se može povezati sobni termostat, čime obezbeđujete da u sobama imate konstantnu temperaturu. Kada se dostigne željena temperatura, gorionik se gasi, a kada se spusti, ponovo se pali. Na ovaj način se štedi gorivo, a korisnici konačno imaju pravi komfor grejanja.

ID Oglasa: #150755385
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.