slika
1 od 1

BH Izoplast 15 kg Novo AKCIJA

5.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
167
8
pre 3 dana
Odgovara na 35% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Dragan online
Član od 15.03.2011.
Svi oglasi
BH Izoplast 15 kg  Novo  AKCIJA

BH Izoplast je jednokomponentni hidroizolacioni premaz koji je spreman za upotrebu. Premaz formira vodonepropusnu i fleksibilnu membranu koja je otporna na pojavu pukotina, a preko njega se mora ugraditi čvrsta zaštita (kamen, keramičke pločice, beton i sl. ).

Primenjuje se u kupatilima, kuhinjama i slično.

Podloga mora biti čista, bez prašine, ulja, masnoće, starih premaza i ostalih nečistoća. nanosi se četkom ili valjkom u dva sloja, ukupne debljine od 1mm do maksimalno 1,5mm. Drugi sloj nanosi se tek kada je prvi potpuno suv. Spojevi i ivice moraju biti osigurani zaptivnom trakom, koja se stavlja na prvi sloj, a premazuje se drugim slojem. Ugradnja čvrste podloge moguća je nakon minimalno 17 časova od nanošenja drugog sloja. Optimalna radna temperatura je od +10C do +30C.
ID Oglasa: #112483691
Informacije

Za sve informacije pozvati 061/250-250-6

 

Saljemo post express om proizvode ili licno preuzimanje.

 

Ukoliko zelite da porucite, posaljite nam vase podatke na KP, u SMS u, Viber ili Whats App na broj telefona 061/250-250-6

 

 

-Ime i prezime.  
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj.             
-Broj telefona za kontakt.

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.