slika
1 od 1

Slivnici za cesme Novo

360 dinFiksno

Beograd | Voždovac
Kao novo - nekorišćeno
899
22
juče
Odgovara na 98% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Petar 0652833294
Član od 09.08.2012.
Svi oglasi

****BLUE STONE DOO, Bulevar JNA 136 Beograd Jajinci 
 -065/28-33-294
 -064/93-68-908
 -061/28-33-294
O NAMA BLUE STONE ŠTAMPANI BETONFirma Blue Stone bavi se izradom štampanog betona, kao i prodajom kompletnog uvoznog materijala za koji posedujemo sve neophodne evropske sertifikate. Tokom niza godina uspešnog rada stekli smo poverenje velikog broja klijenata, pre svega, zahvaljujući profesionalnoj i efikasnoj usluzi, postojanom kvalitetu proizvoda, korektnim cenama i poštovanjem svih ugovorenih obaveza.

Od 2017. godine, firma Blue Stone Beograd u okviru svoje delatnosti nudi sledeće usluge:

Izrada štampanog betona

Kalupi za štampani beton

Prodaja kompletnog uvoznog materijala

Dekorativni kamen

Industrijski podovi – Fero beton

Priprema terena i lupanje betona

Štampani zid

Izrada običnog betona

Overlay systems

Česme, žardinjere i fontane

Ćupovi od štampanog betona

3D paneli

Mikro toping

Betonski rostilji

Betonske figure

Kompletan alat za gradjevinarstvo

Lakovi za stampani beton, biber crep, behaton itd

Štampani beton je arhitektonski tip betona koji se dobija štampom na svežem betonu, a služi za oblaganje i popločavanje površina. Ono po čemu se štampani beton izdvaja jeste velika trajnost, čvrstoća, postojanost i izdržljivost na različite klimatske uticaje i najteže uslove saobraćaja. Lako se montira na stari beton, asfalt ili bilo koju drugu tvrdu podlogu, a može da podnese teret i preko 40 tona.

Zahvaljujući jedinstvenom principu otiska postoje neograničene mogućnosti eksperimentisanja u pogledu boja i tekstura. Blue Stone štampani beton karakteriše veliki izbor boja i dekoracija kojima možete oplemeniti Vaš enterijer i eksterijer. Nijanse štampe su postojane i ne menjaju se vremenom, pri čemu nikakvo dodatno održavanje nije neophodno. Takođe, štampani beton se ne kliza pri nagibu od 17%.

Pored štampanog betona, u našoj ponudi nalazi se i štampani zid koji predstavlja idealno rešenje za uređenje fasada, izradu stena, zidova, ograda, stubova i sl. Naš materijal za obradu vertikalnih površina je jedini na tržištu koji ima stepen tvrdoće 4 puta jači od betona i radi se u svim bojama. Nanošenje može biti ručno ili strojno, uz primenu kalupa po izboru.

Još jedna usluga koju nudi firma Blue Stone jeste betoniranje hala, garaža, dvorišta. . . običnim armiranim betonom. U našem radu koristimo najkvalitetnije materijale što garantuje kvalitetno i brzo obavljanje posla. Takođe, vršimo postavljanje industrijskih podova (fero beton).

Ukoliko želite da Vaš objekat uredite u skladu sa aktuelnim trendovima, naša preporuka je dekorativni kamen kojim ćete postići vizuelno zapanjujući efekat u Vašem prostoru. Blue Stone dekorativni kamen je kvalitetan, otporan, dugotrajan i verno nalikuje pravom, ali je znatno jeftiniji za održavanje. S obzirom da je jako lagan, jednostavno se montira na svaku podlogu, pri čemu ima vrlo malo otpada. U našoj ponudi nalazi se veliki izbor modela i boja dekorativnog kamena.

Za ulepšavanje dvorišta ili bašte, u ponudi firme Blue Stone očekuju Vas ćupovi od štampanog betona. Pored velikog stepena tvrdoće, ove ćupove karakteriše prelep dizajn i izrada u bolji po želji klijenta. Takođe, bavimo se izradom česmi, žardinjera, fontana i druge betonske galanterije, uz odgovarajuću garanciju.

Radno vreme:

Ponedeljak – petak od 07-19h
Subota od 07-15h
Nedelja ne radimo

Blue Stone štampani beton,  Bulevar JNA 136, Jajinci, Beograd

ID Oglasa: #125179764
Informacije

Sve slike su nasi proizvodi i radovi, na mnogim oglasima videcete neke nase fotografije koje su ukradene sa nasih profila i oglasa

Pogledate i nase ostale oglase

Blue stone doo

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.